Cajtek78 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Fajne warunki do jazdy, soli i piachu brak Odnośnik do komentarza
ram Opublikowano 21 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Eeeeech, kiedy ta zima się wreszcie skończy. Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 spadł śnieg i było jeżdżone, czekałem miesiąc na ten dzień Odnośnik do komentarza
sl66 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Ja bym chętnie pojeździl w takich warunkach. Lubię jeździć po śniegu. Ale odstrasza mnie konieczność czyszczenia potem roweru, maksymalny syf praktycznie wszędzie, na całym napędzie i ramie. Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 jak dla mnie to taka jazda działa odwrotnie, rozmięka stere błoto i odpada Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 tu np lampka, która nie zaświeci zanim nie popada Odnośnik do komentarza
Cajtek78 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Podobnie u mnie, nie sypią solą za chętnie, a do lasu nie daleko...Więc rower po takiej jeździe praktycznie czysty Odnośnik do komentarza
Greg47 Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 W dniu 12.01.2023 o 15:52, SieKreci1 napisał(a): Płytka tytanowa wyjęta w kwietniu z organizmu, na początku lipca zacząłem delikatnie testować, sierpień, wrzesień i październik i trochę listopada jeżdżone. Ale teraz nic terenowo i zjazdów brak nawet w Szczyrku. Teraz mam rower w serwisie i czekam na pogodę, bo na śliskim nie ryzykuję, snowboard w ferie też odpuszczam.. Boję się, bo zwykła wywrotka i 3 raz złamanie...? Thnx za taką zabawę.. ? Teraz czekam na rehab i basen użytkuje, biegam, w domu wioślarz i bieżnia jak pogoda kiepska. Formy brak był na początku ale w sierpniu wróciły traski powyżej 60km. Uuuuu a co tosię stało, że płyta tytanowa była ? Staw skokowy ? Odnośnik do komentarza
APZ Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Po utwardzonych mrozem ścieżkach, jeździ się lepiej niż po letnich piaskach.? MTB - rowery całoroczne. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Wczoraj przejechaliśmy 45 km po śniegu i błocie i muszę powiedzieć, że dawno się tak nie czułem upiłowany. Strasznie duże opory toczenia. 3h nam to zajęło. Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Dziewiczy śnieg na budowanej autostradzie Odnośnik do komentarza
Greg47 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Pięknie ? Ale szczerze mówiąc, ja już jestem spragniony takiego fajnego ciepła ? Zresztą wycieczka rowerowa w zeszłą sobotę została zaliczona. Odnośnik do komentarza
Cajtek78 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Wiosna już zawitała Odnośnik do komentarza
damianKr Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Cytat Wiosna już zawitała Ładny Spark :). Zmieniałeś coś po zakupie? Widzę, że siodełko inne i dokupiony dropper. Koła i tarcze hamulcowe fabryczne? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Ja wczoraj pierwszy raz na szosie od bardzo dawna i na krótko. Ale tak piździło że nawet na zdjęcia mi się nie chciało zatrzymywać :) Zrobię fotki jak będzie słonecznie i bez piździawki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi