Locomotiv21 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Czy zakładacie bieliznę pod spodnie rowerowe (szosowe) w chłodniejsze dni, czyli tak ok. 10 stopni C (i niżej)? Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 13 Września Udostępnij Opublikowano 13 Września Też nie. Zakładam wtedy bardziej zimowe spodnie rowerowe. Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano 13 Września Udostępnij Opublikowano 13 Września Też nie zakładam. Na jesień ubieram getry (bez wkładki) na spodenki rowerowe z wkładką. Na zimę mam długie spodnie z wkładką. Odnośnik do komentarza
Locomotiv21 Opublikowano 13 Września Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września Dzięki za info bo myślałem, że jestem jakiś nienormalny (sugestie otoczenia🤪) Odnośnik do komentarza
tomasz90 Opublikowano 13 Września Udostępnij Opublikowano 13 Września Ja polecam bo sam używam bieliznę z merynosów ma te właściwości że w zimę grzeje latem chłodzi pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Locomotiv21 Opublikowano 13 Września Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września Pisząc "bielizna" mam na myśli bokserki/majtki Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 14 Września Udostępnij Opublikowano 14 Września Też nie zakładam, tak jak koledzy pisali powyżej na zimę mam długie, cieplejsze spodnie z nieprzewiewnymi panelami z przodu Odnośnik do komentarza
ernorator Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września Zimowe długie spodnie z wkładką. Odnośnik do komentarza
DEFTONES Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września Zimą to długie spodnie z wkładką. Ale przetestowałem też krótkie z wkładką, a na to spodnie dresowe. Paradoksalnie bardzo ciepłe i wygodne rozwiązanie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi