APZ Opublikowano Niedziela o 12:18 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:18 Uzupełniam: waga gołego roweru ok. 10.4 kg, opona 32 mm. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano Niedziela o 14:29 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 14:29 No i brawo! Ale z tym bidonem pod ramą to już przesadziłeś 🙂 To setup na pustynię 🙂 Odnośnik do komentarza
APZ Opublikowano Niedziela o 14:39 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 14:39 @jajacek Pod ramą są narzędzia itp. Bo przeważnie bez torby będę jeździć. A wody faktycznie mam ok. 1.5 litra. 🙂 Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano Niedziela o 15:28 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:28 Ok, wytłumaczenie trzyma się kupy 🙂 Ja jednak jestem fanem podsiodłówek ale bywało że na szybko taki box z dętką i łyżkami zabierałem. Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano Niedziela o 16:28 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:28 Fajne malowanie.Niech jeździ i daje Ci radość. Odnośnik do komentarza
krix Opublikowano Niedziela o 16:39 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:39 Również gratuluję :)Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
APZ Opublikowano Niedziela o 17:25 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:25 @liftlodz @krix @jajacek Dzięki Forumowicze! Jest radość, aż taka, że zastanawiam się czy MTB full mi potrzebny? Ale jednak przyda się do lasu, skoro w lesie mieszkam. 🙂 Odnośnik do komentarza
krix Opublikowano Niedziela o 17:39 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:39 [mention=9876]liftlodz[/mention] [mention=11126]krix[/mention] [mention=472]jajacek[/mention] Dzięki Forumowicze! Jest radość, aż taka, że zastanawiam się czy MTB full mi potrzebny? Ale jednak przyda się do lasu, skoro w lesie mieszkam. Na Forum kolejny rower u któregoś użytkownika to jak nowy potomek w jakimś plemieniu :) Cała społeczność świętuje ;) Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano Poniedziałek o 06:02 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 06:02 @APZ niech się jeździ, fajny kolor 👍 Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano Poniedziałek o 17:48 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:48 Gratulacje, niech się jeździ 👍 Odnośnik do komentarza
APZ Opublikowano Poniedziałek o 18:33 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:33 Dziękuję wszystkim za wsparcie i życzenia. Forum jest bardzo przydatne, bo można wyeliminować istotne błędy wyboru. Zwłaszcza, że marketingowcy często ściemniają klientom. Np. w opisie roweru stoi, że "lekki uniwersalny rower...", tymczasem wagi nie podają, trzeba się postarać o dokładne informacje, itp. Wybrać rower, co do rodzaju, a potem konkretny w wytypowanej grupie, to mordęga dla amatora. "Numerów" sprzedawców jest, jak wiecie, długa lista. Cieszę się, że z Waszą pomocą trafiłem w cel i sądzę, że jest to przemyślana decyzja. Dzięki!🙂 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi