tmax Opublikowano Sobota o 17:27 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:27 Wcześniej były jeszcze: Kross Level B1, Indiana X-Pulser, Kenite z marketu i Arkus, których zdjęć nie mam:))) Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano Sobota o 21:24 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:24 Całkiem sporo tego było Odnośnik do komentarza
tmax Opublikowano Niedziela o 11:11 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:11 13 godzin temu, liftlodz napisał(a): Całkiem sporo tego było No sam jestem zaskoczony:) Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano Wtorek o 18:32 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:32 O kurna, troche bylo 🙂Ja jestem bardzoej staly w uczucisch do rowerow 🙂 MTB: Spec Crave Pro 2014 -> Spec Chisel Expert 2x 2018 -> Spec Chisel Expert 1x 2018 (wieksza rama) -> Spec Epic Comp Carbon Hardtail 2017 Szosa: Spec Roubaix SL3 Comp 2013 (do dzis), Spec Tarmac SL4 Expert 2014 -> Spec Tarmac SL6 Expert 2018 Gravelo-przelaj: Spec Crux Elite 2011 Odnośnik do komentarza
APZ Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Ale szalejecie z liczbą posiadanych rowerów! U mnie, nie licząc złomu z poprzedniego wieku, z okresu młodości i dzieciństwa, od wielu lat mam tylko dwie sztuki: 1. Miejski trekking Giant Tourer GTS (trochę go zmodyfikowałem, wyrzuciłem amortyzator, błotniki, osłony, dałem szersze opony, załączam fotkę fabryczną i po modyfikacji). 2. Terenowy: Kross Earth 2.0 w wersji napędu 2x10, full (używam jako główny rower do wszystkiego). Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Mi by w zasadzie wystarczyły 3. Jeden terenowy czyli MTB HT XC albo full XC Szosa bo lubię z kumplami a czasem sam się szosą przejechać. Mam drugą, trochę szybszą odziedziczoną pod młodym. Ale w sumie mi chyba nie bardzo potrzebna. I coś w miarę szybkiego do miasta. Przez długi czas był to stary rower stalowy typu fitness. Ale od czasu jak przerobiliśmy przełajówkę na gravela to tego fitnessa chyba ani razu nie ruszyliśmy. Więc w sumie wygląda to tak: MTB Szosa Mieszczuch, zimówka, nad jeziorko się poopalać. Roli gravela jako roweru do jazdu po szutrach w zasadzie w ogóle nie pełni. Odnośnik do komentarza
APZ Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Zapomniałem... Czasami pożyczam od żony rowerek HT: Rockrider Explore 540 (aby mi fulla spod sklepu nie ukradli) 😉 Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu No to u mnie w garażu na dzień dzisiejszy stoją Moje:Hultaj (stalowy gravel) Batavus Champion (stalowa szosa)Dedacciai K19 (tytanowa szosa)Planet X Carbon SL (karbonowa szosa)Rose Count solo ( aluminiowe MTB HT)Romet Wigry 7Giant Content disq 2 ( na tą chwilę zapięty w trenażer)ŻonyBreezer Beltway 8Motobecane - dwururka z 1969 rRomet Wigry 7WnukaKross level Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi