elkrecik Opublikowano 31 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia Radon zamówiony w rozmiarze 18. Czy mógłbym prosić o polecenie kompletu lekkich a niedrogich pedałów? Do roweru nie dało się dołożyć dodatkowej przesyłki, DHL nakładał dodatkową opłatę, więc wolę kupić w PL Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia https://pl.aliexpress.com/item/1005005078162610.html?src=google&src=google&albch=shopping&acnt=708-803-3821&isdl=y&slnk=&plac=&mtctp=&albbt=Google_7_shopping&aff_platform=google&aff_short_key=UneMJZVf&gclsrc=aw.ds&&albagn=888888&&ds_e_adid=&ds_e_matchtype=&ds_e_device=c&ds_e_network=x&ds_e_product_group_id=&ds_e_product_id=pl1005005078162610&ds_e_product_merchant_id=721889803&ds_e_product_country=PL&ds_e_product_language=pl&ds_e_product_channel=online&ds_e_product_store_id=&ds_url_v=2&albcp=17866128404&albag=&isSmbAutoCall=false&needSmbHouyi=false&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw_sq2BhCUARIsAIVqmQtoy0-0hsd-sZ9vBTh1aBqCZHkOnEvPXpc7xEGX7lhwJ1ctNHiVHvMaArW6EALw_wcB MZYRH kup, tanie i dobre. Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia Te MZYRH są kopiami Wheel-Up, które z kolei były/są kopiami jakichś markowych, bodajże chyba Race Face: https://allegro.pl/oferta/pedaly-platformowe-platformy-nylon-wheel-up-360g-9505915489 Odnośnik do komentarza
elkrecik Opublikowano 31 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia Pedały zamówione z Ali z linku podanego parę postów wyżej. Czy mogę prosić o polecenie też niedrogich gripów bo fabrycznym, białym nie wróżę długiego żywota pod względem estetycznym oraz lekkiego, kompaktowego oświetlenia przód tył? Będę wdzięczny za wszelkie porady i prozpozycje. Odnośnik do komentarza
marti_s3 Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia Pedały zamówione z Ali z linku podanego parę postów wyżej. Czy mogę prosić o polecenie też niedrogich gripów bo fabrycznym, białym nie wróżę długiego żywota pod względem estetycznym oraz lekkiego, kompaktowego oświetlenia przód tył? Będę wdzięczny za wszelkie porady i prozpozycje.Popatrz na Ergon w CentrumRowerowy.Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września Niedrogie gripy, czyli jaki budżet? Mają być ergonomiczne czy normalne, okrągłe? Ergony są o.k. jako ergonomiczne, jeśli okrągłe to powszechnie zachwalane są ESI Chunky i EDI Rogue Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września Dal mnie istnieją tylko ESI Extra Chunky. Będę testował Odi F1 Vapor. Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września https://allegro.pl/oferta/chwyty-rowerowe-mtb-enduro-odi-rogue-130mm-swietne-trzymanie-bardzo-wygodne-14780246006 Odnośnik do komentarza
Szwedacz Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września Wbrew zaleceniom producenta, lepiej mi się jeździło z Extra Chunky niż Chunky. Przy jeździe w rękawiczkach fabryczne Ergony GA-2 też były fajne, ale zaślepki błyskiem do wymiany na jakieś metalowe, mocowane na śrubę. Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września W dniu 31.08.2024 o 22:18, elkrecik napisał(a): Pedały zamówione z Ali z linku podanego parę postów wyżej. Czy mogę prosić o polecenie też niedrogich gripów bo fabrycznym, białym nie wróżę długiego żywota pod względem estetycznym oraz lekkiego, kompaktowego oświetlenia przód tył? Będę wdzięczny za wszelkie porady i prozpozycje. Gripy Ergon GS1 - mam trzy pary różnych Ergonów i te chyba najwygodniejsze. Lampka tył na baterie/aku AAA Cateye Omni 5 - nie ma może zasięgu na 1 km, ale baterie długo wytrzymują (lampkę USB musiałem co 2-3 jazdy ładować). Lampka przód Sigma Aura 80 (ma odcięcie - nie oślepia) Odnośnik do komentarza
elkrecik Opublikowano 10 Września Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września Witam, wczoraj po długich perturbacjach Radon dotarł do mnie. DHL Fracht sprawnie dostarczył paczkę do PL, jednak już na terminalu w Rzeszowie paczka utknęła od piątku rano, po licznych prośbach i interwencjach w końcu jest ! Rower super spakowany i zabezpieczony. Wieczorem trafił do serwisu na pierwszy przegląd, lekka korekta hamulców oraz ciśnienia w amortyzatorze, poza tym serwisant stwierdził że to już kolejny Radon tak dobrze fabrycznie nasmarowany i przygotowany. Pierwsza jazda i już wiem że z siodełkiem fabrycznym się nie polubię, cóż - dupsko przyzwyczajone do amortyzowanej kanapy w Giant Sedona nie ma lekko. Ogólnie rower bardzo, bardzo na plus, jeszcze się poznajemy 🙂 Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Wrzuć fotkę przy okazji na jakimś ładnym tle. A jaki model Radona, bo pogubiłem się w tym wątku? Z Rzeszowa jesteś? Odnośnik do komentarza
elkrecik Opublikowano 10 Września Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września Rowerek Jealous 8.0 Jestem z okolic Strzyżowa 🙂 Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Mieszkałem kiedyś pół roku w Rzeszowie. Bardzo miło wspominam. Trochę jeździliśmy na rowerach ale nie pamiętam po jakich okolicach bo to było przed narodzinami GPS i Stravy 🙂 Piękne dziewczyny tam mieszkały 😉 Odnośnik do komentarza
elkrecik Opublikowano 10 Września Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września Akurat mieszkam przy terenach Czarnorzecko- Strzyżowskiego Parku Krajobrazowego: piękne tereny i jeszcze fajniejsze górki. A dziewczyny są tu najpiękniejsze na świecie ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi