jajacek Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Fakt że grosze. Każdy co ma Suntoura powininen skorzystać. Raczej nie dołoży. Odnośnik do komentarza
liverpoolczyk02 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 5 godzin temu, jajacek napisał(a): Fakt że grosze. Każdy co ma Suntoura powininen skorzystać. Raczej nie dołoży. Nawet do zwykłego budżetowego na ramie alu 6061 o wadze 15,5kg? Odnośnik do komentarza
vrinks82 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia witam\ można gdzieś w PL dostać Chisela XL na 188 cm w dobrej cenie ? link z pierwszej strony - niestety brak XL czy Chisel ma sztywne osie przód/tył? Odnośnik do komentarza
mareckiabc Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 11 godzin temu, vrinks82 napisał(a): witam\ można gdzieś w PL dostać Chisela XL na 188 cm w dobrej cenie ? link z pierwszej strony - niestety brak XL czy Chisel ma sztywne osie przód/tył? W powyższym sklepie dostępny jest XL w kolorze bordo. Cena teraz taka sobie ale i tak taniej niz w PL. Odnośnik do komentarza
vrinks82 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia tak za 8500 zł XL - to srednia cena Odnośnik do komentarza
mareckiabc Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 1 godzinę temu, vrinks82 napisał(a): tak za 8500 zł XL - to srednia cena Ja widzę 4619 zł Odnośnik do komentarza
vrinks82 Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia mozesz podac linka ? Odnośnik do komentarza
mareckiabc Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia https://www.tradeinn.com/bikeinn/pl/specialized-chisel-ht-29-składane-rowery-elektryczne/138267698/p Odnośnik do komentarza
vrinks82 Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia dzieki . wszystko fajnie tylko jakie sa wasze opinie o tym napedzie? Odnośnik do komentarza
wierzbajol Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia do wymiany 😉 Odnośnik do komentarza
wierzbajol Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia W dniu 24.12.2023 o 22:59, jajacek napisał(a): Ja to bym tak kalkulował: Judy Gold 1100 zł Koła Speca - używki prawie nowe, ściągnięte z roweru chodzą bez tarcz i opon po 500. Za tyle sprzedawałem. Nówki bym powiedział że 800 z tarczami i jakby nie było bardzo dobrymi oponami. Kiera - 100 Mostek - 100 Sztyca - 50 Siodło - 250 Heble Sram Level w detalu 400 Napęd z korbą, łańcuchem i kasetą - 1000 RAZEM = 3800 Więc rama wychodzi 300 zł. Dałbym bez wahania 1000 albo może i 1500 zł za tę ramę. Więc sorry ale Twoja kalkulacja @mike21 jest słaba i się kupy nie trzyma. Przy nowym rowerze trzeba liczyć ceny detal. pomijam czy udałoby się faktycznie w sensownym czasie odsprzedać te fanty z chisel'a za te kwoty 5 godzin temu, jajacek napisał(a): Z wysyłkowych Radon Jealous AL 9.0 za 1500 Euro jest bardzo dobrze skonfigurowany. Niewiele droższy, za 1700 Euro jest Radon Jealous AL 10.0 na Foxie, napędzie XT, heblach XT i lepszych kołach. Waży 11.0 kg. Mam zbliżoną konfigurację w swoim rowerze. ale sam się zastanawiam czy byłby sens kupowania chisel'a, odsprzedaż fantów i wsadzenie osprzętu w stylu AL 10 czy zdecydowanie lepiej kupić od razu gotowca od radon 🤔 @jajacek co sądzisz ? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Słabe te konfiguracje w Chiselu. Ceny to napisałem detal. Za tyle nie sprzedaż i będziesz się bujać. Czas kosztuje. Wolałbym Radona kupić. Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Kiepski czas teraz na sprzedaż czegokolwiek. Trzeba czekać do może maja. Odnośnik do komentarza
wierzbajol Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Godzinę temu, jajacek napisał(a): Słabe te konfiguracje w Chiselu. Ceny to napisałem detal. Za tyle nie sprzedaż i będziesz się bujać. Czas kosztuje. Wolałbym Radona kupić. dzięki za odpowiedź, podobne mam wnioski 👌 Odnośnik do komentarza
Piwpaw Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Rozmiar M znów jest za 3460 i tym razem się skusiłem. Ale przy okazji zrobiłem sobie niezły dylemat. Czy tego wiosną sprzedać z jakimś zyskiem, jak się skończą promocje, czy go zostawić i sprzedać gravela, którego b. lubię. Tyle, że sytuacja osobista mi się zmieniła i nie mam już czasu na wielogodzinne jazdy. Teraz mogę tylko pośmigać 1,5 godziny po lesie zbytnio nie oddalając się od domu. I tu chyba MTB by się lepiej sprawdził. Miałem ostatnio okazję pojeździć po lesie Cube Attention I byłem zachwycony, dużo przyjemniej niż gravelem. Ale gravel też ma swoje mocne strony. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi