BrudnyHenryk Opublikowano 14 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 hamulce odpowietrzone, ale nie zamontowane, bo mistrzostwa wygraly z rowerem Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 dziś będzie pierwsza przejażdżka Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 12.1 kg na ciezkich kołach MTB i tarczach 203+180. Nie jest Źle Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 póki co przewody mocowane na rzepy.druciarstwo Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 I jak jeździ? Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Rower super. Jeszcze trochę pracy przede mną. Kierownica, bikefit, owijka, porządek z linkami hamulcowymi.Dzisiaj warunki idealne, czego chcieć więcej. Tak na serio to boczne drogi są nieodśnieżone i całe skute lodem. Przód z kolcami trzyma jak należy, ale tył bez kolców mimo agresywnego bieżnika tańczył jak szalony. 3 razy obróciło mnie podczas jazdy i wylądowałem obrócony tyłem i na poboczu. Muszę koniecznie założyć kolce na oba koła. Tylko oponę 27.5 muszę przełożyć z przodu na tył, a na przód założyć nową 29. Mleko już w drodze.Koła wąskie 29 muszę wycentrować, szczególnie tył i założyć na nie opony 29x1.6 z kolcami. Wtedy będzie zimowy komplet.Ostatni zakup jaki mam przed sobą to łańcuch X01, ale tego w tym miesiącu już nie zrobię Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Jak się zakłada kolce? I czy da się do każdej opony? Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 17 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 niestety trzeba kupić oponę z kolcami. Kilka lat temu robił je tylko Schwalbe. Teraz widzę też Continental.Wersje na gravel/trekking są stosunkowo tanie, ale cena opon MTB zwala z nóg Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 17 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 a tu słychać jak Ice Spiker Pro huczy na asfalcie czas 2:37-2:47https://youtube.com/watch?v=CxjdGu0Ia98&si=EnSIkaIECMiOmarE Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 17 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 A tak wygląda wykres ze statystykami użytych przełożeń Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Godzinę temu, BrudnyHenryk napisał(a): A tak wygląda wykres ze statystykami użytych przełożeń Super ta statystyka! Będzie realnie widać czy i w którą stronę brakuje przełożeń. Kocham statystyki ? Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 17 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 dokładnieStatystyki są przypięte do każdej aktywności. Nie wiem jeszcze czy są jakieś zbiorcze Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Po dzisiejszej aktualizacji oprogramowania przerzutki mogę przypisać tę samą funkcję do manetek Force i GX.Czyli będę mógł przypiąć manetkę GX do lemondki!Super! Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 22 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 w nawigacji Garmin widzę takie dane z przerzutki: Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi