Oskarr Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Nie wiem jak jakościowo wyglądają rockridery ale lakier się rysuje od patrzenia ? Przynajmniej od razu widać na zawodach, czy ktoś rzeczywiście jeździ w terenie. Jeśli na zawody podjeżdża ktoś na ładnym i błyszczącym rockriderze oznacza to tyle, że nie jest zagrożeniem bo nie ma doświadczenia w jeżdżeniu po krzaczorach. Ja na black weekend zakupiłem trenażer waho kickr snap 17, w polsce kosztuje w okolicach 1500 zł, ja zamówiłem za 960 zł z przesyłką z niemiec, Przesyłka szła 4 dni robocze. Odnośnik do komentarza
Cajtek78 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Co mi tam, pochwalę się... W końcu znalazłem chwilę czasu, aby poskładać do kupy i założyć mój zakup czarnopiątkowy (koła).Moim zdaniem tragedii nie ma Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Brawo! A taką korbę to miałeś czy dokupiłeś? Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 w tej korbie jest moc Odnośnik do komentarza
Cajtek78 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Korba była, tylko zębatkę musiałem wymienić. W sensie mam teraz założony pająk z pomiarem mocy plus tarcza Garbaruk'a. Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Jaki pomiar mocy stosujesz? Jak Cię to wyszło finansowo? Myślę aby założyć pomiar mocy na nowy sezon. Zapomnieli Ci zamontować amortyzatora do tylnego zawieszenia ? Jeżdżę od tygodnia na trenażerze z pomiarem mocy i jest to dla mnie taka skarbnica wiedzy co do rozłożenia sił na zawodach, że hej. Odnośnik do komentarza
Cajtek78 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Jaki pomiar mocy stosujesz? Jak Cię to wyszło finansowo? Myślę aby założyć pomiar mocy na nowy sezon. Zapomnieli Ci zamontować amortyzatora do tylnego zawieszenia Jeżdżę od tygodnia na trenażerze z pomiarem mocy i jest to dla mnie taka skarbnica wiedzy co do rozłożenia sił na zawodach, że hej. Coś 1300 PLN za "pająk" plus tarcza 200 PLN. Założony budżetowy pomiar firmy Ronde, opinie ma całkiem niezłe. Plus tego pająka taki, że to pomiar obustronny.Fakt, dziwnie rower bez amora na wierzchu wyglądaWracając do pomiaru to większość moich znajomych uważa, że bez niego nie ma treningu Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Fajny rower, kolorek ekstra Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 53 minuty temu, Cajtek78 napisał(a): Coś 1300 PLN za "pająk" plus tarcza 200 PLN. Założony budżetowy pomiar firmy Ronde, opinie ma całkiem niezłe. Plus tego pająka taki, że to pomiar obustronny. obecnie 1600 zł na stronie producenta, dzięki, już wiem co sobie kupię na urodziny ? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Sugeruję to poczytać i kupić Sigeyi. Również planuje taki zakup. https://cyclingcollege.com/index.php/2020/07/05/comparison-of-power-meters/ Peak Torque też widziałem że kupił. Pewnie ma recenzję na swoim kanale. Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Jacku nie otwiera się link (albo ja czegoś nie umiem) Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Nie otwiera się bo ta strona nie ma certyfikatu bezpieczeństwa. Albo spróbuj z innej przeglądarki albo dodaj stronę do zaufanych. U mnie na Chrome działa. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Sigey review. GP Lama: https://www.youtube.com/watch?v=w9z7CrO3Ims Peak Torque: https://www.youtube.com/watch?v=_rkiS6nT-L0 Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Też mam taki sam Ronde. W środku są bebechy od Xcadey, ale nie mam z nim problemów.Może Ronde robi swoje sprawdzenie jakości i nie przepuszcza bubli - nie wiem Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 https://forum.slowtwitch.com/forum/Slowtwitch_Forums_C1/Triathlon_Forum_F1/Rotor_INspider_vs_SIGEYI_AXO_vs_Xcadey_power_meters_P7250863/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi