BrudnyHenryk Opublikowano 26 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 nic nadzwyczajnegomasai cenazamiennika też szukałem kartonowego tylko już w Polsce i wpadłem na aluminium o podobnej masie co karbon i w podobnej cenie Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 30 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Nie wiem jak oni to zrobili, ale sztyca aluminiowa 31.6x400 w cenie poniżej 200 zł waży dokładnie 190 g (bez tych patyczków widocznych na zdjęciu po prawej, które są tylko do transportu)Polubimy się Odnośnik do komentarza
Bonnum Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 W dniu 26.01.2023 o 17:31, BrudnyHenryk napisał(a): kto strzela ile finalnie kosztował rower (cena wszystkich części razem z tymi, której już miałem: rama, korba i opony) na odpowiedzi czekam do 31.01 Super maszyna! Gratuluję pomysłu i realizacji! Wyszło pięknie! Pytania: -jaki tam mostek wsadziłeś żeby tak mocno podnieść kierownicę? +To jaki werdykt? Już po terminie, ale myślę że z 6k ponad to co już miałeś i użyłeś. Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Dzięki za uznanie. Nikt się do tej pory nie odezwał w sprawie ceny więc Quiz został z przymusu anulowany. Ale z ceną trafiłeś idealnie. Mostek jest zwykły. Rura sterowa nie jest ucięta i dzięki temu mostek jest wysoko. Pod nim są 4 duże podkładki karbonowe i to daje dystans od ramy Odnośnik do komentarza
sl66 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Wrzucisz jakieś zdjęcie (albo i kilka) zrobione przy świetle dziennym? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi