Skocz do zawartości

Jakie inne sporty uprawiacie

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 lata później...

Ja też kiedyś nie mogłem się przekonać do biegania ale jak zamieszkałem w pobliżu lasu i zacząłem w nim biegać to pykło od razu, naprawdę czerpałem przyjemność z tego obcowania z naturą, z widoku spotykanych w lesie zwierząt, nie tylko saren ale nawet bielików. To co znacie z jeżdżenia mtb po lasach, w terenie. Bieganie w mieście po asfalcie i betonie to samo zło. Szczególnie dla stawów. Niestety odnowiła się kontuzja kolana z czasów liceum jak grałem w nogę i zostałem dość brutalnie sfaulowany i musiałem przestać biegać. Teraz oprócz mtb to po lesie tylko z psem łażę, chociaż ostatnio jak wróciłem i zebrałem chyba ze 20 kleszczy łażących po jego sierści to też mam wątpliwości czy powinienem... Poza tym siłownia, od 25 lat minimum 2 razy w tygodniu, optymalnie 3 razy w tygodniu - zimą jak jest mniej pogody rowerowej to staram się chodzić 3 razy, latem wolę więcej jeździć ale 2 razy to minimum absolutne. Jestem fanem, siłownia mnie odstresowuje, odreagowuję tam pracę za biurkiem, naprawdę lubię się umęczyć na siłowni