liftlodz Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Podstawowy sprzęt na start to ok 3000 zł, strzelnica ok 100 zł za 140 piłek, instruktor 150 zł za godzinę Odnośnik do komentarza
wentura Opublikowano Środa o 15:20 Udostępnij Opublikowano Środa o 15:20 Jestem w stanie robić tylko spacery, jak biegałem to lipa z jazdami była. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano Środa o 16:09 Udostępnij Opublikowano Środa o 16:09 Planuję po 40 latach przerwy rozważyć poranne przebieżki 🙂 Ale dopiero jak osiągnę wagę 80. Brakuje 5 kg Mój syn biega ale tylko zimą Mówi że idzie się przebiec, wychodzi i robi 25 km 🙂 Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano Środa o 17:17 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:17 Ja też kiedyś nie mogłem się przekonać do biegania ale jak zamieszkałem w pobliżu lasu i zacząłem w nim biegać to pykło od razu, naprawdę czerpałem przyjemność z tego obcowania z naturą, z widoku spotykanych w lesie zwierząt, nie tylko saren ale nawet bielików. To co znacie z jeżdżenia mtb po lasach, w terenie. Bieganie w mieście po asfalcie i betonie to samo zło. Szczególnie dla stawów. Niestety odnowiła się kontuzja kolana z czasów liceum jak grałem w nogę i zostałem dość brutalnie sfaulowany i musiałem przestać biegać. Teraz oprócz mtb to po lesie tylko z psem łażę, chociaż ostatnio jak wróciłem i zebrałem chyba ze 20 kleszczy łażących po jego sierści to też mam wątpliwości czy powinienem... Poza tym siłownia, od 25 lat minimum 2 razy w tygodniu, optymalnie 3 razy w tygodniu - zimą jak jest mniej pogody rowerowej to staram się chodzić 3 razy, latem wolę więcej jeździć ale 2 razy to minimum absolutne. Jestem fanem, siłownia mnie odstresowuje, odreagowuję tam pracę za biurkiem, naprawdę lubię się umęczyć na siłowni Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano Środa o 17:19 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:19 Wiele lat walczyłem na siłowni. Od paru nie mogę znaleźć motywacji. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi