jajacek Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Dziś z Michałem znanym na forum jako niet i moimi kumplami, Cyborgiem, Foxem i Arkiem przejechaliśmy z rana jedną z moich ulubionych tras w zachodniej części Warszawy. Niemal same wiejskie asfalty, w większości dobre nawierzchnie a jazda zakończona pyszną kawą, lodami i ciastkami w kawiarni Czubak w Starych Babicach. Polecamy. jajacek & niet Ślad GPS ze Stravy:https://www.strava.com/activities/1550806918Potem wrzucę do jakiegoś ogólnodostępnego serwisu dla tych co nie mają Stravy.EditJuż jest:https://www.relive.cc/view/1550806918 Odnośnik do komentarza
PawelGeo Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Fajnie wyglądacie. Ja nie nadaję się na takie długie jazdy. Najdłuższa w moim wykonaniu to 150 minut. Nuda straszna. Może w grupie jest raźniej uskuteczniając rozmowy nawet o przysłowiowej d..ie Maryny. Odnośnik do komentarza
Nath147 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Ja bym się kiedyś pisał. Tylko muszę nogę wyrobić bo nie byłbym w stanie przez tak długi odcinek dotrzymać wam koła. Wysłane z mojego TA-1024 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Paweł ja też się nie nadaje, dlatego z takimi wariatami jak ja się umawiam, żeby nie paść z nudów po 2h. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Widzę, że u Was też ostro grzeje słoneczko. Tak sobie mogę popodziwiać z odległości, nie tylko od Warszawy, ale oczywiście również uwzględniając średnią prędkość ;) Jakkolwiek nawet mnie się trafił jakiś pożytek, bo odkryłam dzięki Jackowi nowy serwis. Muszę obczaić, bo wygląda na fajną rzecz :) Odnośnik do komentarza
ktokolwiek Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Banan na twarzy jest, to najważniejsze żeby był z tego wszystkiego FUN :) Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Ten serwis jest fajny tylko czasami, pokazuje bzdury, typu Max prędkość 80km/h. Ale do relacji wycieczki fajny, szczególnie że lokalizację miejsce zrobienia zdjęć załączonych do jazdy. Po to jeździmy, żeby się japa cieszyła :) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Po wstępnej euforii już mnie trochę zmroził ;) Myślałam, że można mu wrzucić jakiś gpx, a tu koniecznie chce się łączyć z jakimiś kontami. Średnio widzę potrzebę, kiedy chcę raz na ruski rok tego typu filmik komuś podrzucić. Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Fajna wycieczka, no i pamiątkowe zdjęcie :D Aż mnie skręca, taką mam ochotę pojeździć z Wami. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Utrzymałbyś tempo? ;) Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 A to zależy ;) Jak by chłopaki jechali trochę wolniej to na pewno :D Jeździłem szosówką do pracy miałem ok. 30km (asfaltem musiałem jeździć na około, a nie przez las) i wyrabiałem się w godzinkę z hakiem. Czasem 5, czasem 10 minut więcej. Ale to był krótki dystans. Nie wiem jak by było na 50 czy 100 km? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Tak z praktyki to jeżdżą z nami czasami dziewczyny, które się nie ścigają i jeżdżą rekreacyjnie. Średnią 30 w grupie, siedząc na kole i nie dając zmian, prawie zawsze dają radę wytrzymać. Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Po wstępnej euforii już mnie trochę zmroził ;) Myślałam, że można mu wrzucić jakiś gpx, a tu koniecznie chce się łączyć z jakimiś kontami. Średnio widzę potrzebę, kiedy chcę raz na ruski rok tego typu filmik komuś podrzucić. Automatycznie, gdy jest połączony z endo czy strava, przesyła po jeździe na maila taki filmik. Przy okazji pewnie wykorzystuje dane do marketingu:p Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 No i właśnie dlatego mnie zniechęcił zaraz po założeniu konta :P Starczy, że mnie Google razem z Microsoftem szpiegują na każdym kroku, to już może innym rozdawać tak łatwo moich wycieczek nie będę :D Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi