jajacek Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Elle, koniec miesiąca. Kolega Inbike musiał wyrobić budżet postowy :) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Hahah, no popatrz, nie wyczaiłam i wyszłam na takiego samego łowcę statystyk :D Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Nie zauważyłaś że tu kilka takich meteorów przelatuje co miesiąc? Ludzie z tego żyją. Pewnie 1 zł za post. 5 postów na 20 forach i stówa tygodniowo dodatku do pensji. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Jak się przyjrzę, to tak. Ale nie czytam każdego starego tematu, a tylko te, które śledzę, więc powiedzmy, że 5-6 postów jakoś mnie nie zdziwiło. A tak poza tym chyba szkoda mi życia na śledzenie trolli, więc jestem trochę głupsza, ale szczęśliwsza ;) Irytuje mnie dopiero, kiedy zaczyna być to do tego stopnia chamskie, że stanowi streszczenie wszystkich poprzednich postów i tak w dziesięciu tematach po kolei. A na deser najlepiej linka do sklepu lub bloga, w którym coś można znaleźć luźno związanego z wypowiedzią. Tak swoją drogą, to jakby mnie i Tobie płacono po 2-2,5zł za posta, akurat zarobilibyśmy na rowery, na których jeździmy :D Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Inbike jeśli dobrze kiedyś zauważyłem rekalmuje chyba jakiś sklep rowerowy ale pewności nie mam. Pewnie stąd co jakiś czas wysyp postów. Ale jeśli nawet odgrzewa niektóre kotlety to odpowiada na temat ;) Odnośnik do komentarza
MaciejRutecki Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Inbike jeśli dobrze kiedyś zauważyłem rekalmuje chyba jakiś sklep rowerowy ale pewności nie mam. Pewnie stąd co jakiś czas wysyp postów. Ale jeśli nawet odgrzewa niektóre kotlety to odpowiada na temat ;) Zgłaszałem na priv to konto tuż po tym jak się zarejestrował (miesiąc temu czy jakoś tak), więc Łukasz ma na niego oko. Stary zwyczaj: najpierw nabić posty, a później w stopce (sygnaturce) dodać linka do sklepu. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Niestety (w tym przypadku stety) nie mamy sygnaturek. A czasem bym chciała, bo można się o ludziach ciekawych rzeczy dowiedzieć :) Jakkolwiek miał Jacek rację z tym końcem miesiąca, bo dziś poszalał RemarSport :D Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 I na forum szajbajka się jeszcze pojawił :D Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi