janciowodnik Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 ale po 100km z workiem na stopie też masz mokro w bucie. Przecież dokładnie to samo napisałem w poprzednim poście. Kiedyś - na platformach - jeździłem w gumofilcach, ale w noskach - się nie da :D. Mam trochę zdeformowany palec u nogi i w zasadzie jedyne buty, które mi się nadają do jazdy, to tzw. do pływania. Coś w tym rodzaju: http://allegro.pl/buty-brugi-meskie-do-wody-plywania-na-plaze-44-i6790758105.html Wbrew pozorom - dość ciepłe. Mają piankę między warstwami tkaniny, a na lato - wersja z siatką. W tym miejscu zgodzę się z Elle, że nie warto kupować używanych butów, bo takie - są dostępne w marketach za ok. 15 zł. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Jak Ty dajesz radę z tak miękką podeszwą? Ja dopiero odkąd przeszłam na SPD, jako tako chwalę sobie czynność pedałowania ;) Swoją drogą buty do pływania są świetne na deszcz - wszystko, co wpłynie, od razu wypływa :D Odnośnik do komentarza
janciowodnik Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 W dniu 6.12.2017 o 00:10, Elle napisał: Jak Ty dajesz radę z tak miękką podeszwą? Te - marketowe - mają właśnie nieco twardszą. Poza tym - pedały bez ząbków. Takie: https://www.centrumrowerowe.pl/czesci/pedaly-rowerowe/uniwersalne-platformowe/p,pedaly-szosowe-z-noskami-pd-r01-xlc,613778.html W dniu 6.12.2017 o 00:10, Elle napisał: Swoją drogą buty do pływania są świetne na deszcz - wszystko, co wpłynie, od razu wypływa ? Tys prowda ? . No i dość szybko wysychają ? Odnośnik do komentarza
Inbike Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 A orientujecie się czy teraz bezie tam coś ciekawego z zakresu odzieży na rower? Pytam bo już kilka razy coś przeszło mi koło nosa, niestety to co lepszej jakości akurat w moim rozmiarze często szybko się sprzedaje. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Może się wkrótce pojawić, bo właśnie skończył się fitness, a jak wiadomo: "nowy rok, nowy/a ja" ;) Chociaż bardziej liczyłabym bliżej wiosny, tak koło kwietnia. Wtedy powinno być kilka rzutów. Odnośnik do komentarza
Inbike Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Póki co są wszelkie akcesoria/sprzęty do kuchni, ale też będę monitorował sprawę, masz rację że pewnie nowa kolekcja będzie wraz z nowym sezonem wiosennym. Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 mogę już po dłuższym czasie ocenić koszulkę z długim rękawem, ocieplaną oraz spodnie długie z wkładką, ocieplane. Koszulką super się sprawdza, nie jest to taki super materiał jak chapeau! do której mogę porównać, trochę się zniszczył po licznych praniach (2-3 razy w tygodniu). Nic się nie pruje, zamek działa. Spodnie. Ostatnio rozważam wyprucie wkładki. Chciałbym napisać, że jest do dupy, ale w tym wypadku jest do niczego. Pomijam fakt że się sama wypruwa. Materiał spodni jest ok, na udach chyba softshell, nie puszcza wiatru i wody. w Okolicach zera sprawdza się. Wkładki nieżelowe dla konia powyżej 90kg są wydaję mi się nieporozumieniem. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Póki co są wszelkie akcesoria/sprzęty do kuchni, ale też będę monitorował sprawę, masz rację że pewnie nowa kolekcja będzie wraz z nowym sezonem wiosennym. Już za tydzień ma być znów fitness. No właśnie, ale jednak fitness. O ile ja sobie pewnie biustonosz upoluję, to dla Was raczej nic nie ma ;) Może co najwyżej softshell, ale nie spodziewałabym się za 49,99zł cudów. Jakkolwiek i taki jest lepszy niż puchowa kurtka :) Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 O ile ja sobie pewnie biustonosz upoluję, to dla Was raczej nic nie ma ;) Oj tam od razu nie ma. My też możemy kupić biustonosze ;) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Coś jest na rzeczy - wczoraj oglądałam mecz Copa del Rey, gdzie facetowi rozdarli koszulkę. A pod koszulką takie coś: link ;) Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Ja kiedyś chciałem koszulkę z siatki. Taką miało dwóch panów śpiewających o swoim "sexy body". :D Ale taki ubiór jak zalinkowałaś to jest dopiero ogień :D Znawcy powiedzą, że to pewnie jakaś koszulka rozgrzewająco-chłodząca ale wygląda... jak wygląda. :P Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Nie no, oczywiście, że to pewnie jakąś funkcję ma. Ale przyznam, że widziałam taki wynalazek po raz pierwszy w życiu i mnie rozwaliło :D Odnośnik do komentarza
glonojadix Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 W zależności gdzie albo z przodu albo z tylu posiadają powiedzmy czujniki, które mierzą parametry, jak bardzo przykładają się do treningu itd. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 O, dzięki za wyjaśnienie :) Swoją drogą ciekawe, że taki biedny Alaves monitoruje zawodników, a w bogatych klubach jeszcze czegoś takiego nie widziałam. Albo w tych bogatych mają niewidzialne nanoskanery :P Odnośnik do komentarza
glonojadix Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Na przykład adidas robił buty do piłki nożnej gdzie pod wkładką wkładało się mały kawałek plastiku z usb i później można było sobie odczytać informacje na komputerze: ilość sprintów, najszybsza prędkość, zwroty bądź tez ilość obrotów jak dobrze pamietam itp. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi