MakczuPikczu Opublikowano Poniedziałek o 16:29 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 16:29 Dobra chłopaki serdecznie dziękuję za Waszą pomoc, zakupiony w ratach 10x0% ten Kellys w tym sklepie, tylko w tym mieli w tej cenie 3599 i w rozmiarze L, i w takim fajnym kolorku, serdeczne dzięki, nie mogę się doczekać aż pojeżdżę 🙂 https://supersportowy.pl/p/rower-kellys-gate-30-29-dark/?attribute_pa_rozmiar-ramy=l&gad_source=1&gad_campaignid=22872190014&gclid=CjwKCAjwiNXFBhBKEiwAPSaPCQDCqy5zZFqdi0F9vxXdUJJB1Hk_QBZI2oUc2UJ5OsVu9Trt0uP3TxoCnMMQAvD_BwE Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano Poniedziałek o 16:40 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 16:40 Brawo za szybką decyzyjność 😉 Miłego użytkowania. Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano Poniedziałek o 18:55 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:55 Niech się jeździ 👍👍👍 Odnośnik do komentarza
MakczuPikczu Opublikowano Poniedziałek o 19:34 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 19:34 2 godziny temu, jajacek napisał(a): Brawo za szybką decyzyjność 😉 Miłego użytkowania. no nie tak szybko, z tydzień czasu się zastanawiałem, ale co tu szukać do spokojnej jazdy po lesie lepszego, skoro i tak każdy mówi że to najlepszy wybór 🙂 Jeszce raz dzięki ! Pierwszy raz widzę rower górski z 1 zębatką z przodu, w moich czasach tak nie było haha 😉 Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano Poniedziałek o 20:04 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:04 28 minut temu, MakczuPikczu napisał(a): no nie tak szybko, z tydzień czasu się zastanawiałem To bardzo szybko, są tu tacy co się chyba z rok albo dłużej zastanawiali 😁 Odnośnik do komentarza
MakczuPikczu Opublikowano Poniedziałek o 20:41 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:41 36 minut temu, Greg29 napisał(a): To bardzo szybko, są tu tacy co się chyba z rok albo dłużej zastanawiali 😁 poważnie? o kurdę, to mi by się 100 razy przez rok odechciało jeździć jakbym miał tyle czekać 🙂 Odnośnik do komentarza
michalje Opublikowano Wtorek o 05:33 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 05:33 I gratulacje 👍 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi