ram Opublikowano wczoraj o 13:19 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:19 Witam. Czy dokonywał ktoś z Was internetowego zakupu przez ten podmiot ? 1) jaki czad oczekiwania od złożenia zamówienia? 2) czy dopuszczalnym jest zapłata za pobraniem / przy fizycznym odbiorze roweru ? Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano wczoraj o 13:40 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:40 Masz na myśli bikeinn.com ? Bo jedna literka może dużo zmienić 😉 Ja zamawiałem dwa rowery, kilka razy opony. Płaciłem szybkim przelewem jak w polskich sklepach internetowych. Ok tygodnia trzeba czekać, czasem dłużej jak muszą coś najpierw do siebie ściągnąć. Robiłem też zwrot i kasę oddali 😉 Odnośnik do komentarza
Szwedacz Opublikowano wczoraj o 13:48 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:48 Opony brałem od nich 2 razy. Pilnuj dostępności. Jak były dostępne, to były od ręki. Jak było, że oczekują na dostawę i spodziewają się za 5 dni, to po 2 miesiącach anulowałem zamówienie, bo dostawa do nich wiecznie nie docierała, a nie informują o tym, że dostawa się opóźnia. (Tak, później ustaliłem że zamówiłem nieprodukowany już wariant Saguaro) Odnośnik do komentarza
krix Opublikowano wczoraj o 14:15 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:15 Witam. Czy dokonywał ktoś z Was internetowego zakupu przez ten podmiot ? 1) jaki czad oczekiwania od złożenia zamówienia? 2) czy dopuszczalnym jest zapłata za pobraniem / przy fizycznym odbiorze roweru ?Zamawiałem kurtkę, przyszła.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano wczoraj o 19:28 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 19:28 Zamawiałem kask, przyszedł chyba w ciągu tygodnia. Żadnych problemów Odnośnik do komentarza
krix Opublikowano wczoraj o 19:58 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 19:58 Zamawiałem kask, przyszedł chyba w ciągu tygodnia. Żadnych problemów A propos kasków, mam dwa nowe Specialized Chamonix, sprzedam za 90 PLN sztuka. Rozmiar 52 - 56 (ale na głowę 56 już trochę ciasno)Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano wczoraj o 21:05 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 21:05 @krix Akurat myślę o kupnie nowego kasku ale po pierwsze te Twoje są za małe a po drugie design trochę mi nie pasuje Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi