sl66 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Promka na BikeInn na Chisela chyba już się skończyła. Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 12 minut temu, sl66 napisał(a): Promka na BikeInn na Chisela chyba już się skończyła. No właśnie i to tak dziwnie, bo nie znikały poszczególne rozmiary z dostępności tylko wszystko na raz. Może dealerzy oprotestowali temat i wykupili wszystko 😉 Odnośnik do komentarza
dfq Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia skończyły się zapasy (przejęte od upadających sieci). Jeśli ktoś myślał że tak będzie wiecznie to był naiwny 🤣 Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 9 minut temu, dfq napisał(a): skończyły się zapasy (przejęte od upadających sieci). Jeśli ktoś myślał że tak będzie wiecznie to był naiwny 🤣 Nie rzecz w naiwności, tylko np wyprzedały się M, a L było 50-60. Były XS, które nie szły jak ciepłe bułki. Kolejnego dnia wszystko znika. Odnośnik do komentarza
dfq Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Śledziłem codziennie. Lki znikały w ostatnich dniach jak ciepłe bułeczki. Z tych 60 to ostatni raz zostało 7sztuk Możesz kupić w ikbike za 4200. Tylko jeden diabeł wie co to za firma Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 9 minut temu, dfq napisał(a): Śledziłem codziennie. Lki znikały w ostatnich dniach jak ciepłe bułeczki. Z tych 60 to ostatni raz zostało 7sztuk Możesz kupić w ikbike za 4200. Tylko jeden diabeł wie co to za firma xs raczej nie szły jak ciepłe bułki czyli być może jednak ktoś wziął wszystko Odnośnik do komentarza
dfq Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia No xs czy xl to wiadomo ze nie takie chodliwe. Możliwe, ktoś zgarnął resztę puli i wystawi drożej albo cos w stylu lease a bike. Odnośnik do komentarza
Bob Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Ja kilka dni przed świętami kupiłem XL i też obserwowałem jak zmieniała się ich ilość i znikały konkretnie. Ostatnio były dwa rzuty XL po kilkadziesiąt sztuk i szło po kilka dziennie. Mój dotarł i jestem mega zadowolony. Odnośnik do komentarza
sl66 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Liczyłem, ze sprzedam swojego trekkinga, którego używam do ciągnięcia przyczepki dziecięcej i zamienię na Chisela, a tu lipa :( Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Nie trzeba było obserwować tylko trzeba było kupować. Chyba nie liczyliście na to że cena spadnie ale że ta promka będzie wiecznie trwała? 🙂 Odnośnik do komentarza
sl66 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Szczerze mówiąc, liczyłem ze szybko sprzedam trekkinga i jeszcze zdążę na promkę ;p Odnośnik do komentarza
dfq Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia No ale można jeszcze kupić srebrnego NX-a za 6400 🤣 Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Ja rzutem na taśmę kupiłem. Na prezent. Ale się nie przyjął. Więc zostaje dla mnie 😂, a expl540 idzie na sprzedaż. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 6 minut temu, dfq napisał(a): No ale można jeszcze kupić srebrnego NX-a za 6400 🤣 Na OLX bez problemu można kupić nowego czerwonego za 4000-4500. Też wiecznie ich nie będzie 🙂 Odnośnik do komentarza
ChrisClever Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 3 minuty temu, jajacek napisał(a): Na OLX bez problemu można kupić nowego czerwonego za 4000-4500. Też wiecznie ich nie będzie 🙂 Swoją drogą ludzie są niesamowici jak teraz przejrzałem te ogłoszenia. Że też im się chce te rowery ściągać, składać a potem bujać się z oglądaczami i innymi mistrzami negocjacji, żeby zarobić ostatecznie kilka stówek. A z drugiej strony są mistrzowie biznesu sprzedający te rowery niewiele taniej niż autoryzowani sprzedawcy w Polsce. W tych cenach to będą je sprzedawać do końca świata. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi