Oskarr Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Jest niska, nie będzie dla niej dużej różnicy miecz 27,5 a 29 Odnośnik do komentarza
mateo1977 Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Odebrałem żony m'kę. Z racji, że musiałem dojechać nim do domu muszę stwierdzić, że przy moich 186 wzrostu nie czułem wielkiego dyskomfortu. Rzecz jasna, że to jedynie mogę subiektywne odczucia Odnośnik do komentarza
Szymii Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Możesz już opisać jakieś pierwsze wrażenia z jazdy? Coś na plus coś na minus? Odnośnik do komentarza
mateo1977 Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 2 godziny temu, Szymii napisał: Możesz już opisać jakieś pierwsze wrażenia z jazdy? Coś na plus coś na minus? Przepraszam ale jestem niemiarodajny, ze względu na fakt, że zaczynam swoją przygodę. Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Ja jutro odbieram, z 8 dni zrobiło się 11 dni na dostawę. Większe testy na singlach w sobotę Odnośnik do komentarza
Szymii Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Daj znać jak coś pośmigasz... Ja właśnie czekam na dostawę i planowany termin odbioru miał być na jutro. Dzisiaj dostałem maila ze wydłuży się o 5-7 dni roboczych. Pozostaje czekać ? Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 U mnie było o tyle śmiesznie, że zamawiałem M i S, powinny przyjść w sobotę. Dostałem wiadomość w piątek, że M jest opóźniona o 5-7 dni, w sprawie S nic nie dostałem. Opóźniona M przyszła w sobotę, czyli wtedy kiedy wstępnie miała przyjść, S która miała być nieopozniona, przyszła we wtorek. Odnośnik do komentarza
Siajka Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Ja również zamówiłem ten rower i planowana dostawa ma być 19 lipca, ale patrząc na opóźnienia jakie wy mieliście nie liczę, że mi przyjdzie w planowanym terminie Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Jeździłem. Amor to suntour raidon. Powietrze, blokada na goleni, regulacja odbicia, sztywna os i zwezana główką. Amor działa zaskakująco fajnie. Jest bardziej czuły niż moja reba (chyba reba potrzebuje serwisu...). Przerzutki ładnie chodzą, jak to w deorce, hamulce słabe, nawet bardzo słabe, u mojej dziewczyny są teoretycznie te same hamulce a hamują lepiej, może się dotrą. Dziwnie się prowadzi z mostkiem 40 mm, strasznie narwany przy skręcaniu ale to raczej kwestia przyzwyczajenia. Odnośnik do komentarza
BogoPitca Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Cześć! Czekam na ten rower (expl 540) od maja i się nie mogę doczekać rozmiaru L. Pojawiały się tylko po jednej sztuce M. Myślicie, że dobrym pomysłem będzie zakup damskiej wersji L (wzrost 179 cm)? Czy czekać dalej na męska? Różnica niby w siodełku, kierownicy i mostku, czy to znaczące i odczuwalne zmiany? Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Nie istotne zmiany. Ja osobiście bym nawet nie zmieniał. Jeździłem wczoraj na damskiej M, mam 176, dla mnie rower minimalnie za krotki, szerokość kierownicy niezauważalna w porównaniu do mojej 72 cm, siodełko niby kobiece ale to nie jest typowa kanapa, jakby nie napis "women" nikt by nie zwrócił uwagi że to pod kobietę. Moja mama pierwsze co zarzyczyla to zmiana siodełka na jej szersze i bardziej miękkie. Odnośnik do komentarza
Siajka Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Hej, mam do was pytanie Kiedy i jak decathlon poinformowal was o dostarczeniu roweru do sklepu i możliwości jego odbioru? Pytam, ponieważ planowana data odbioru jest jutro, ale nie otrzymałem od Decathlonu żadnej informacji Odnośnik do komentarza
Szymii Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Zazwyczaj mailowo informują że zamówienie jest gotowe do odbioru. Prawdopodobnie dzisiaj dostaniesz informacje o opóźnieniu 5-7 dni roboczych. Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Ostatnio coś im system zawodzi. Zamawiałem 2 rowery, jeden dostałem powiadomienie, że jest, drugi brak powiadomienia. Okazało się że ten bez powiadomienia przyszedł kiedy miał przyjść tylko system nie wysłał mi powiadomienia. W ciągu miesiąca miałem 2 takie sytuacje. Jeśli nie dostaniesz informacji o opóźnieniu, przedzwoń do swojego sklepu i podpytaj czy fizycznie mają już rower. Odnośnik do komentarza
Pilszu Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Ja miałem odbiór na dzisiaj, niestety wczoraj dostałem maila że 5-7 dni poślizgu mają. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi