Pepe75 Opublikowano Czwartek o 11:05 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:05 7 minut temu, Rot napisał(a): Jeszcze nie kupiłem nic, nie bardzo miałem czas cokolwiek z tym zrobić. Gwinty raczej nie są urwane - śruby dokręcają się normalnie, chyba że coś mi umyka / nie rozumiem. Support i tak chcę wymienić przez to cykanie, które się losowo pojawia - pomyślałem żeby zrobić to przy wymianie łańcucha, ale kompletnie nie wiem jaki wybrać - wkręcany czy pressfit Ogółem wygląda na to, że to będzie cały dzień dłubania z tym XD Szczególnie, że chyba nie będę miał specjalnego narzędzia żeby tę zaślepkę wkręcić. Alternatywnie mogę w sumie oddać to też do serwisu, tylko to będą koszta no i parę dni bez środka transportu. poprzeglądałem nieco temat w internecie i znalazłem jeszcze taką rzecz - zbyt luźne dokręcenie ramienia może spowodować uszkodzenie wypustek wielowupstu 🤦♂️ czy jak to się fachowo nazywa - więc po wyczyszczeniu obejrzyj ramię i oś Odnośnik do komentarza
Rot Opublikowano Czwartek o 11:28 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:28 OMG, czyli sprawa się zagęszcza i potencjalne koszta rosną. Dobra, najpierw kupię łańcuch i te plastiki zabezpieczające na wszelki wypadek, na dniach będę oglądał Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi