DominoNR Opublikowano Czwartek o 13:57 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 13:57 Dzięki za pomoc, właśnie biorę tego canondale. On jest używany. Biorę M Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano Czwartek o 14:14 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:14 15 minut temu, DominoNR napisał(a): Dzięki za pomoc, właśnie biorę tego canondale. On jest używany. Biorę M Niech się jeździ, a jak pojeździsz to napisz jak wrażenia. Odnośnik do komentarza
DominoNR Opublikowano Czwartek o 19:03 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:03 Mam problem, niestety fotelik Hamax siesta ociera o opony Odnośnik do komentarza
sl66 Opublikowano Czwartek o 20:55 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:55 Nie da zainstalować mocowania wyżej na rurze podsiodlowej? Wrzuć foto Odnośnik do komentarza
DominoNR Opublikowano Piątek o 05:20 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 05:20 Proszę. Montując w tym miejscu co jest na zdjęciu adapter jest niestabilny, do tego blokuje siodełko więc w tym miejscu odpada. Natomiast jeśli montuje poniżej to ociera o koło przy nierównościach. Z tego co czytałem niektórzy do koła 29 montują stelaż do niskich ram - https://www.centrumrowerowe.pl/stelaz-do-fotelika-hamax-siesta-pd10737/?srsltid=AfmBOopFqnizVaGkYq9w-LlC9dTur-fq7bQx0nSk5W5tVx4KFW9Fc75e Odnośnik do komentarza
DominoNR Opublikowano Piątek o 12:56 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:56 Pojechałem po nowy stelaż i całkiem inaczej 🙂 Odnośnik do komentarza
tmax Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu W dniu 6.08.2025 o 13:53, Oskarr napisał(a): Ja dalej uważam, że najlepsza dla Ciebie byłaby indiana/ Storm 😄 Sam nigdy byś nie kupił:))) Dobra rada dla wszystkich, nie kupujcie dobrego osprzętu na podłej ramie:) Dobrze, że Kolega wybrał tego Cannona:) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi