krix Opublikowano Środa o 15:11 Udostępnij Opublikowano Środa o 15:11 Panowie, myślicie, że skoro biorę ten mostek +20 to 60mm będzie ok tak jak oryginalnie jest długość w niebieskim? ROCKRIDER Mostek do roweru MTB Rockrider Ahead 1"1/8 60 mm/70 mm/80 mm/90 mm 31,8 mm -20° 99.99zł https://www.decathlon.pl/p/_/R-p-336071?mc=8666235Jak wstawisz ten mostek do śliwkowego, to uzyskasz to samo, co w niebieskim. Pytanie, jaką będziesz mieć różnicę? Czy chcesz przetestować tę podwyższaną kierownicę?Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
CriseQ Opublikowano Środa o 15:16 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 15:16 12 minut temu, krix napisał(a): Jak wstawisz ten mostek do śliwkowego, to uzyskasz to samo, co w niebieskim. Pytanie, jaką będziesz mieć różnicę? Czy chcesz przetestować tę podwyższaną kierownicę? Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Zobaczymy jak wyjdzie w praniu, kierownica też jest węższa trochę, tamtej ciąć nie chciałem bo rower poszedł do zwrotu. Będę kombinował. Niewiadomo z jaką kiera finalnie przyjdzie bordowy. Na zdjęciach jest rozmiar S. Według opisu kierownica jest ta sama tylko mostek jest inny. A może mi podejdzie z tą 40stką, kto wie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi