Skocz do zawartości

Uniwersalny kompan do 3000 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo dziękuje za pomoc, mój nabytek poniżej (bez tych brzydkich lampek i zabezpieczenia) Co do tego hamulca też się grzecznie posłucham i pójdzie do wymiany ale przyszły sezon.
Jeszcze raz 🫶 dzieki, wszystkim tym którym chce sie odpisywać  
images1000x700.webp.da5493936bc2a7ce77700aaf7d37c859.webp
Też gratuluję.

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

Nie mogę się przemóc do siłki mimo że mamy domową siłownię. Natomiast jestem zmotywowany żeby wrócić do wagi sprzed ślubu 🙂 Zostało jeszcze 3 kg 🙂
Dziś pobudka 6 rano. Woda z cytryną. Trochę jogi na macie. Spacer 3 km z rozciąganiem i z zakupami w Lidlu. Potem kawa i jajecznica z kurkami i grilowanym boczkiem 🙂 Ostatni ChatGPT liczy mi kalorie i doradza 🙂 i Dobrze to idzie.
 W weekend zrobiliśmy 150 km na rowerze. Więcej niż 80 km jednorazowo już nie chce mi się jeździć. Dobre średnie, po 29 km/ha na szosie. Jakbyśmy jeździli bez większego wysiłku 30 to już nic więcej bym nie potrzebował.
Natomiast muszę wdrożyć siłkę i core bo mam problemy z rwą kuszową od siedzącego trybu życia. I biodro mnie nawala przez przykurcze.

Ja raz w tygodniu (chciałbym częściej, ale rodzina, gitara, rower...) chodzę na rekreacyjne MMA jako świetna aktywność ogólnorozwojowa, aktywująca prawie wszystkie mięśnie organizmu. Po treningu zostaję jeszcze 1-1,5h i się bardzo dokładnie rozciągam oraz roluję. To jest taki mój plan minimum. Do tego staram się ćwiczyć w krótkich przerwach od pracy (hantle, brzuch, podciąganie na drążku, czasem skakanka). Kiedy jest okazja, idę na rower. Do tego z 1 raz w tygodniu się rozciągam przed TV, jeżeli akurat z żoną coś oglądamy.

Wspomniałem o podciąganiu na drążku. Ćwiczenie to praktykuję gdzieś tak od 10. roku życiu, wyłącznie nachwytem. Tata motywował mnie i brata w ten sposób, że podnosił nam kieszonkowe o 5zł, gdy przekroczyliśmy jakiś kolejny próg 🙂 Mój rekord życiowy to 32 podciągnięcia zrobione za nastolatka. Obecnie wyciągam 27, jakbym sumienniej ćwiczył to bym jeszcze ten rekord pobił.