ram Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 18 godzin temu, igiwir123 napisał(a): No jak bym się obudził na koniec maja że istnieje takie coś jak forum a rower miesiąc później chce kupić to trochę lipa by była. To miłe 🙂 Przynajmniej wiesz, czego szukasz. To już bardzo dużo. Odnośnik do komentarza
Cajtek78 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Jakby ktoś szukał szosy to jestem na bieżąco z promocjami w Niemczech, Włoszech i Hiszpanii...jest w czym wybierać Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 23 minuty temu, Cajtek78 napisał(a): Jakby ktoś szukał szosy to jestem na bieżąco z promocjami w Niemczech, Włoszech i Hiszpanii...jest w czym wybierać Jeśli chodzi o MTB też byś coś miał? Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Koło 29 cali i rama no zależy od geometrii pewnie ale zwykle to L bo mam 181 cm wzrostu 🙂 Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 10 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Ktoś mi powie czym się różni xc100 granatowy od białego oprócz kolorem? Na decu jak zmienię na biały to inna nazwa trochę jest i cena wyższa. Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia To są te same rowery na tych samych ramach ale z innym malowaniem. Niebieski (granatowy) to stare malowanie, biały to nowe malowanie. Za kolor policzyli 800 zł, sporo 🙂 Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 11 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 15 minut temu, Oskarr napisał(a): To są te same rowery na tych samych ramach ale z innym malowaniem. Niebieski (granatowy) to stare malowanie, biały to nowe malowanie. Za kolor policzyli 800 zł, sporo 🙂 No sporo sporo, czyli dla koloru zmienili lekko nazwę roweru i dali 800 zł więcej, super sprawa 🙂 Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia w skali decathlonu i ich 1600 sklepów, malowanie roweru jednym kolorem zamiast kilkoma kolorami to grube oszczędności 🙂 Pewnie też są bardziej eco friendly 🙂 te ramy są malowane w europie. Gdzie są spawane to nie wiem, ale przynajmniej jakaś część produkcji musi się odbyć tutaj, bo są sygnowane "made in France" Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 11 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Wolę ciemne rowery ale w sumie taki biały też fajny, tylko pewnie mocno się brudzi? Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia bez chwili wahania lepiej ciemny. drugie pytanie to czy naklejki są pod lakierem. Jesli nie, to ciemny lepiej razy dwa Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 11 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Teraz, Veriv napisał(a): bez chwili wahania lepiej ciemny. 2 pytanie to czy naklejki są pod lakierem. No zwłaszcza ciemny spec chisel ht mi się tak podoba 😍 Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 11 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia A właśnie, polecacie platformy i nie SPD? Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 11 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Jakie* Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia do takiego ht to bez sensu jezdzic na platformach Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 11 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Teraz, Veriv napisał(a): do takiego ht to bez sensu jezdzic na platformach Znaczy platformach no ten pedałach, chciałem jakiś zamiennik słowa pedały ale to wychodzi na to że to dwie różne rzeczy 🙂 Takie jakoś mi się spodobały ostatnio: Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi