liftlodz Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Kupiłem klona Varii czyli Magene L508 i jest ok Odnośnik do komentarza
wentura Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 W dniu 26.10.2022 o 16:04, jajacek napisał(a): Co do bezpieczeństwa pod Warszawą to totalnie jego brak na drodze. Często ładuje się z rowem w pociąg i wysiadam na wisach gdzie czasem przez godzinę jazdy minie mnie 2-3 samochody. Pod Warszawą to np. okolice Urli od strony północnej torów. Zachowuje też jedną podstawową zasadę - nigdy nie wybieram tras gdzie poruszają się tiry. Odnośnik do komentarza
newjunior Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Witam. Również myślę o zakupie radaru. Myślałem nad Garmin varia i alternatywa Bryton Gardia R300 i jeszcze magene L508. Raczej wyjdzie że kupię garmina 515 że względu na to że najlepiej wykrywa obiekty i najmniej pokazuje pojazdy duchy tylko cena około 200 zł więcej. Proszę o wymianę swoich przemyśleń i doświadczeń Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Nie używałem Garmina, używam Magene i jestem zadowolony, duchy zdarzają się bardzo rzadko, bateria wystarcza na długo, a co najważniejsze kiedy dostajesz info że się rozładował radar, to masz jest około 1.5 h jazdy. Odnośnik do komentarza
newjunior Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Dzięki za informacje, z jakim urządzeniem(licznik bądź smartfon) używasz radaru magene? Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Wahoo Bolt v1 i v2 Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Kupiłem używany Varia Garmin Varia 315 bez światełka. Wszystko dobrze działa. Teraz widzę promo na nowy za 400 zł. Garmin Wizja Radaru Z Tyłu Varia RVR315, Czarny | Bikeinn (tradeinn.com) Odnośnik do komentarza
newjunior Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 W sumie opcja z radarem Garmina bez światełka jest mi najbliższa. Dzięki. Może jeszcze temat się rozwinie ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi