KrzysiekzLublina Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Dzień dobry Panu Prezesowi i wszystkim Forumowiczom.Mam pytanie: muszę pojechać na rodzinną uroczystość (chrzciny, będę ojcem chrzestnym) chcę pojechać rowerem, ale zupełnie nie wiem jak spakować garnitur - tak, żeby go nie pognieść ani nie zniszczyć. Ma ktoś z Was pomysł?PozdrawiamKrzysiek z Lublina Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Temat niewątpliwie nie prosty :) W jedną sakwę garnitur, w drugą żelazko, deska do prasowania na bagażnik :) Odnośnik do komentarza
KrzysiekzLublina Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Ech... człek chce się prowadzić na maksa rowerowo, a inni sugerują że ma coś nie tak z głowo.... :P Ja sie poważnie pytałem :( Ale już chyba mam rozwiazaną sprawę. Prezesie! Temat do zamknięcia/usunięcia(wg Twej woli) Odnośnik do komentarza
MaciejRutecki Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Trochę "po ptakach", ale spakowanie garnituru do sakwy nie różni się niczym w porównaniu do pakowania do walizki: http://czasgentlemanow.pl/2015/07/jak-pakowac-eleganckie-ubrania-na-podroz/ Będzie mniej pognieciony, porównując do założenia go i podróży samochodem. Odnośnik do komentarza
KrzysiekzLublina Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Dopóki Prezes tematu nie zamknął, nic nie jest po ptakach. I dzięki serdeczne, bo to może nawet lepszy pomysł niż mój :) Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Tutaj tematów się nie zamyka, ring otwarty, dyskutować można do woli :) Odnośnik do komentarza
KrzysiekzLublina Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Zaraz "ring"... to nie to chodzi... :) A przy okazji - jakby kogoś interesowało: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6055341290&reco_id=d41f1a0d-ef9d-11e5-a89c-0228c53622e9&ars_rule_id=201 mnie to rozwaliło na łopatki - kiedyś sobie coś takie kupię :) Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Taaaak, po tego typu aukcjach widzę, że słowo "luksusowy" (tak samo jak "ekskluzywny") ma bardzo szerokie znaczenie :) Tak samo marketerzy i sprzedający obrzydzili mi słowo "wymarzony". Bo teraz wymarzony może być nawet papier toaletowy :D To tak w ramach off-topicu i "ringu" ;) Odnośnik do komentarza
MaciejRutecki Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Zaraz "ring"... to nie to chodzi... :) A przy okazji - jakby kogoś interesowało: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6055341290&reco_id=d41f1a0d-ef9d-11e5-a89c-0228c53622e9&ars_rule_id=201 mnie to rozwaliło na łopatki - kiedyś sobie coś takie kupię :) Przechowywanie kosmetyków bezpośrednio wraz z ubraniem, to nie jest dobry pomysł w podróży. Duży bawełniany, albo lniany worek też jest bardzo dobry. Odnośnik do komentarza
KrzysiekzLublina Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Taaaak, po tego typu aukcjach widzę, że słowo "luksusowy" (tak samo jak "ekskluzywny") ma bardzo szerokie znaczenie :) Tak samo marketerzy i sprzedający obrzydzili mi słowo "wymarzony". Bo teraz wymarzony może być nawet papier toaletowy :D To tak w ramach off-topicu i "ringu" ;) Nijak się nie można nie zgodzić :) Niemniej jednak pomysł ciekawy. Pytanie tylko na ile sie sprawdza. Naprawdę chętnie bym się przekonał Przechowywanie kosmetyków bezpośrednio wraz z ubraniem, to nie jest dobry pomysł w podróży. Duży bawełniany, albo lniany worek też jest bardzo dobry. Dlatego ja bym w nim trzymał tylko garnitur Edit 2016-03-23 - MaciejRutecki - wydaje mi sie że idealny byłby pokrowiec/futerał/trumna (tak się nazywa sztywne ochronne pudła na instrumenty muzyczne - np. gitary) który z jednej strony pozwoliłby na zmniejszenie wymiarów pakunku, a z drugiej chroniłby go przed czynnikami zewnętrznymi - tak właśnie jak "trumny" do instrumentów albo wysokiej klasy futerały na aparaty fotograficzne. i mi sie właśnie wydaje że ten konkretny taki jest . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi