Piurzeski Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Witam serdecznie. Jak w tytule potrzebuje się skontaktować z jajacek. Pozdrawiam? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Słucham? Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 15 godzin temu, Piurzeski napisał: Witam serdecznie. Jak w tytule potrzebuje się skontaktować z jajacek. Pozdrawiam? Każdemu z forumowiczów możesz wysłać wiadomość prywatną. Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Jackowi niekoniecznie, bo pewnie ma zapchaną skrzynkę :) Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Dnia 6.07.2019 o 11:01, nctrns napisał: Jackowi niekoniecznie, bo pewnie ma zapchaną skrzynkę ? Od pewnego czasu nie ma limitu odbieranych wiadomości. Niemniej tak teraz pomyślałem, że najlepiej pisać na forum, oznaczając kogoś, kogo chcemy o coś zapytać, dając małpę i pisząc login. @nctrns Odpowiedź może się przydać też innym, a na priv wszystko ginie. Odnośnik do komentarza
FilipEngel Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 @lukasz.przechodzen W jaki sposób mogę wysłać wiadomość prywatna? Odnośnik do komentarza
MARIUSZZZ Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 1. Wchodzisz na czyś profil klikając na nick i tam będziesz mógł napisać PW. 2. Na górze strony po prawej stronie masz kopertę. Tam również możesz stworzyć nową wiadomość. Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Przed chwilą, MARIUSZZZ napisał: 1. Wchodzisz na czyś profil klikając na nick i tam będziesz mógł napisać PW. 2. Na górze strony po prawej stronie masz kopertę. Tam również możesz stworzyć nową wiadomość. Facet sobie jaja robi ? Odnośnik do komentarza
MARIUSZZZ Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Ale ja jestem miły gość :) Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 36 minut temu, MARIUSZZZ napisał: Ale ja jestem miły gość ? Temu nikt nie jest w stanie zaprzeczyć ? Odnośnik do komentarza
FilipEngel Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 22 godziny temu, thalcave napisał: Facet sobie jaja robi ? Ja jestem nowy na tym forum i chciałem się dowiedzieć. @MARIUSZZZ Dziękuję Panu za odpowiedź i życzę miłego dnia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi