jajacek Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Jakie one mają kierownice to nie wiem. Zwykle takie jakie są już w komplecie. Spojrzałem na Scotta, którym jeździ kumpela i dają 700 mm. Odnośnik do komentarza
Yarecki Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 @krzysiekw Czy kanał TrochuRoweru to Twoja robota? Odnośnik do komentarza
Mociumpel Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Szeroka kierownica jest be ... wąskie rulez ... Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 1 godzinę temu, Mociumpel napisał: Szeroka kierownica jest be ... wąskie rulez ... Ile tam jest? 25cm? Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 3 godziny temu, jajacek napisał: Jakie one mają kierownice to nie wiem. Zwykle takie jakie są już w komplecie. Spojrzałem na Scotta, którym jeździ kumpela i dają 700 mm. No to chyba nie będę kombinować i zostanę z tym 600 ? Dzięki. Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 4 godziny temu, Yarecki napisał: @krzysiekw Czy kanał TrochuRoweru to Twoja robota? Takie tam amatorskie wypociny, jeden z wielu niszowych na YT. Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 1 godzinę temu, Elle napisał: No to chyba nie będę kombinować i zostanę z tym 600 ? Dzięki. W Kellys Gate 50 rama17'' kiera ma 680mm - prawie prosta. W innym rowerze mam 620mm gięta. Zaletą szerszej jest lepsza skrętność, ale czasami jest problem żeby zmieścić się pomiędzy drzewami ? Różnic w tłumieniu drgań nie zauważyłem żadnych. Odnośnik do komentarza
Yarecki Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 24 minuty temu, krzysiekw napisał: Takie tam amatorskie wypociny, jeden z wielu niszowych na YT. Gratki, fajnie się ogląda. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Krzysiu, będę oglądał. Pierwszy odcinek już puściłem. I informuję że należę do farciarzy, którzy mają rower mtb poniżej 12 kg ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi