unavailable Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 No ja widzę czerwony rower. Miał być zielony? ? Odnośnik do komentarza
empet Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 5 godzin temu, Elle napisał: No ja widzę czerwony rower. Miał być zielony? ? Jaki rower? ? Podejrzewam, że od postu Jacka do mojego minęło tyle czasu, że i skrypt zaczął działać prawidłowo. Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 A ja i tak nie mogę wstawić zdjęć ? Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 1 godzinę temu, rowerowy365 napisał: A ja i tak nie mogę wstawić zdjęć ? A dokładnie z czym jest problem? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 U mnie jak próbujesz wstawić grafikę to pojawia się pasek adresu z wpisanym adresem ipsbeyond.pl, który jest nieaktywny. Nic tam nie można wstawić. Przeglądarka Firefox. Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 U mnie to ogólny problem bo zwyczajnie nie umiem? Nie mam zdjęć na dysku zewnętrznym i pewnie stąd problemy... Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 15 godzin temu, jajacek napisał: U mnie jak próbujesz wstawić grafikę to pojawia się pasek adresu z wpisanym adresem ipsbeyond.pl, który jest nieaktywny. Nic tam nie można wstawić. Przeglądarka Firefox. Specjalnie zainstalowałem FireFoxa i u mnie działa bez problemu, okienko jest aktywne. Jeżeli masz AdBlocka - dodaj forum do wyjątków. Sprawdź także czy masz najnowszą wersję FireFoxa. 12 godzin temu, rowerowy365 napisał: U mnie to ogólny problem bo zwyczajnie nie umiem? Nie mam zdjęć na dysku zewnętrznym i pewnie stąd problemy... Odkąd założyłem forum, nie ma możliwości wgrywania zdjęć bezpośrednio na forum. Może to błąd, ale na początku założyłem, że nie będę udostępniał moich zasobów do przechowywania Waszych zdjęć. Zdjęcia można wgrywać np. na Fotosik.pl albo na Zdjęcia Google (tam po wgraniu zdjęcia, trzeba je otworzyć, kliknąć na nim prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres grafiki/obrazu". I wkleić tutaj przez opcję "Wstaw grafikę z adresu URL" (w prawym dolnym rogu edytora). Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Test photo.bikestats.euPhoto Test Google Photoshttps://drive.google.com/file/d/0B0d1ZrunPp5Wc0kzTmRsRXkzRnM/view?usp=sharing Chyba nie działa Test Facebook Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Jeżeli chodzi o zdjęcia Google, to trzeba kliknąć na zdjęciu prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres grafiki/obrazu" Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Widać link czy zdjęcie? https://drive.google.com/drive/folders/1E5mgoQMH0C9yvmE-J9W0u2DW8SXupyVN?ogsrc=32 Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 link, a jak klikam pisze ze potrzebuję pozwolenia Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 No to dupa blada. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Paweł, ale wina jest po Twojej stronie, bo pewnie masz zastrzeżoną prywatność. Weź zrób jakiś nowy folder, zmień jego uprawnienia, skopiuj do niego zdjęcie i link do tego zdjęcia wklej nam tutaj - wtedy mamy co rozmawiać o działaniu forum ? Ewentualnie może być jeszcze tak jak jest z Facebookiem (niestety, nie używam dysku Google, więc nie sprawdzę) - to znaczy bez względu na prywatność link do samego zdjęcia działa tak czy siak. Trzeba wtedy zrobić tak, jak to opisuje Łukasz w tym poście ze zdjęciem Jacka. --- Mnie na początku ten brak wygrywania denerwował, ale potem pomyślałam, że faktycznie jest to dobry pomysł, bo przyszłościowy. Spędziłam lata na wielu forach dyskusyjnych i pamiętam, jak część z nich się wykończyła właśnie wskutek takiego marynowania przestrzeni. Trzeba było zmienić serwery, szukać sponsorów, datków zero i fora umierały. Ja sobie tylko w tym celu założyłam konto na FB. W ogóle tam nie zaglądam, ale mam darmową i nieograniczoną przestrzeń, do której nikt nie zaglądnie, bo jest prywatna, za to na potrzeby forum (i nie tylko) jest jak znalazł. I zdjęcia nie znikają, jak z jakichś fotosików. Może zrobię kiedyś poradnik dla forumowiczów obecnych i przyszłych? ? Odnośnik do komentarza
PawelGeo Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 też próbuję i działa Odnośnik do komentarza
grzegorz75jan Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) To były tylko testy. Post można usunąć. Przydał by się jakiś śmietnik czy coś podobnego do testów i śmiecenia na luzie. Edytowane 12 Listopada 2018 przez grzegorz75jan Takie tam testy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi