Acia Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Chwilowo jestem 668 km o stojaka ale jak dojadę to zmierzę, zależy też jak mocno sobie te nóżki rozłożysz, ja czasem nie daje ich na maksa i nadal jest stabilny:) Odnośnik do komentarza
Acia Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Marek tu są wymiary wszystkie tego stojaka, jak wspominałam nie trzeba go na maksa rozstawiać ja czasami tylko trochę rozkładam i nadal jest stabilny ale ja mam lekką szosę:) STABILNY- podparty na szerokiej podstawie - wymiary podstawy po rozłożeniu 97x71cm WYTRZYMAŁY max. obciążenie to aż 30 kg! płynna regulacja wysokości od 110 do 190cm regulacja szerokość uchwytu od 25 do ponad 60mm Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 oo, dzięki, że pamiętałaś :) Odnośnik do komentarza
moris Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Hej, Mam pytanie, ponieważ postanowiłem zacząć sam serwisować sprzęt, a jestem laikiem, ale dzięki blogowi Łukasza pomału się rozwijam :). Do tej pory jeździłem, a jak było coś nie tak to rower lądował w serwisie... Czy warto kupować walizeczki z narzędziami, może ktoś ma doświadczenie i coś poleci?! Czy lepiej kompletować klucze osobno pod swój rower... choć wiadomo modyfikacje i tak wymuszą zakup dodatkowych narzędzi... I pytanie dodatkowe - Klucz dynanometryczny?! Warto? Przyważnie nawet w filmach na YouTube dokręcamy wszystko na wyczucie, ale mocno, ale gdy doświadczenia brak to nie zawszę jestem pewien czy jest OK, np. support, kaseta, czy lepiej używac klucza dynanometrycznego i gdzię można odnależć odpowiednie momenty z którymi dokręcamy? Pozdrawiam Hej. Jeśli chodzi o narzędzia rowerowe do warsztatu w domu, to bardzo fajne są te od Unior'a. Całkiem dobrze się sprwują nie tylko przy naprawie roweru, ale również przy innych robotach domowych! Odnośnik do komentarza
Igi Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Ja do naprawy swojego jednośladu używam Unior multi tools i jestem z tych narzedzi bardzo zadowolony i mi trochę kasy w kieszeni zostaje, bo nie wydaję na warsztat rowerowy. Odnośnik do komentarza
Tomasz873 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 dzięki za namiary, bo po przeczytaniu postu przyjżałem się ofercie Unior i wziąłem sobie zgrabnego multitoola. przesyłka szybka, koszt zakupu i za przesyłkę w miare przytstępny, a sam moolti tool wygląda fajnie. jeszcze raz dziękuję. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Skoro tak się temat odświeżył - interesują mnie jak najtańsze z dobrych imbusów ;) Nie chcę wywalać nie wiadomo ile na jakieś super marki, ale też irytuje mnie kolejny zjechany komplet oznaczony CrV. Macie jakichś zaufanych producentów? Odnośnik do komentarza
PawelGeo Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Ja mam komplet Yato z Casto, tzw kuliste. Zestaw kosztował chyba koło 60 zł. Jak na razie nie zawodzą. Odnośnik do komentarza
Alfine Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Jeśli klucze imbusowe to tylko firmy Bondhus! http://www.bondhus.com Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 A tak zapytam, jak blondynka, ale nigdy nie miałam styczności ;) Co dają te kuleczki na końcu? I jak rozumiem do rowerów metryczne wystarczą? Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 "kuleczka" na końcu pozwala się dostać w trudno dostępne miejsca - nie trzeba włożyć klucza idealnie w osi śruby, może być pod lekkim kątem i da się kręcić. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 A jak jest ze stabilnością przy zapieczonych śrubach? Lepiej chyba korzystać wtedy z tradycyjnej końcówki, która wchodzi odpowiednio głęboko, tak? Bondhus wygląda kusząco. Ten zestaw powinien chyba wystarczyć: http://allegro.pl/bondhus-10999-imbusy-klucze-dozywotnia-gwar-usa-i7408234112.html Odnośnik do komentarza
Alfine Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Osobiście od kilku lat do domowej obsługi rowerów używam zestaw BONDHUS 10999 i jestem nim usatysfakcjonowany :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi