PawelGeo Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 No to dali rade Banaszkowi.Wczoraj podał się do dymisji. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Ooo, wreszcie. A co to go zmusiło, skoro jeszcze przy ostatnich wyborach czytałam, że wszyscy rąsia w rąsię? Odnośnik do komentarza
PawelGeo Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Chodzi o to, że próbował rozbić stare układy ale nie dał rady. Był tylko rok prezesem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zaraz, czegoś nie łapię. Przecież była afera, że teraz w grudniu go wybrali ponownie, chociaż nic nie zrobił, prócz tego, że stracił sponsorów i siedział w tych układach po uszy. To jak teraz nagle po miesiącu się zorientował, że już nie będzie w klikach, tylko przeciw nim? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Niewykluczone że będzie rządził jak Jarek Kaczyński z tylnego fotela Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 O ile mi wiadomo żadnej afery nie było. Była "afera" medialna i próba przejęcia władzy przez prezesa CCC przez swoich ludzi. Jakby była rzeczywista afera to by były postawione jakieś zrzuty. A takowych nie postawiono. Stracił sponsorów bo minister kumplujący się z właścicielem CCC do tego doprowadzili. Związek jest zadłużony na blisko 10 mln bo inny prezes Walkiewicz narobił tych długów i nikt je latami nie spłacał. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 To jest taka sama "afera" jak z Grzegorzem Lato w piłce nożnej. Był krzyk że złodziej, że korupcja. A żadnego zarzutu mu nie postawiono. Chodziło o przejęcie władzy i ukierunkowanie strumienia pieniędzy w pożądaną stronę. Inna sprawa że Boniek jest dobrym prezesem i za jego kadencji piłka bardzo się ruszyła. Banaszek pełnił funkcję społecznie i nie pobierał wynagrodzenia. Miał pełne poparcie środowiska kolarskiego bo wszyscy wiedzieli że złodziejem nie jest. Odnośnik do komentarza
PawelGeo Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Dlatego dali mu rade. Były kolarz znał bolączki i specyfikę sportu. A że społecznik to nie wchodził w układy i nie pasował komuś. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 A co z tym audytem? To już nie ma sprawy w prokuraturze i nieaktualne, a afera wymyślona przez media? Tak przy okazji mediów i pisania artykułów na kolanie, rozwaliło mnie właśnie zdanie: "Członkowie zarządu PZK odcinają się od słów byłego Kosmali" :D Odnośnik do komentarza
PawelGeo Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Wlasnie Banaszek zlecil audyt za czas sprzed swojej prezesury. To chyba bylo niewygodne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 A tam, wszędzie, gdzie tylko pieniądze, to i bagno. Czyli w każdym sporcie. Teraz 175 lat dostał lekarz reprezentacji USA, Rosjan znów bojkotują w Pjongczangu, Zidane'a, a zwłaszcza Benzemę nie wiadomo jakie siły w Realu jeszcze trzymają, Rodczenkow oskarża Brytyjczyków z Londynu, hiszpańscy sędziowie biją rekordy ślepoty, a ostatnio widziałam, że sterydy dawkują nawet koniom na wyścigach. Niesamowicie mnie intryguje, do jakich przekrętów może dojść w szachach. Odnośnik do komentarza
PawelGeo Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Grają znaczonymi! ;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Ale to z zasady ;) O, czekaj, przypomniało mi się, że kiedyś była afera, że mają jakieś mikroodbiorniki w uchu i komputer podopowiada im ruch. No, więc wszędzie lewizna i zgnilizna. Nawet na Endomondo (o Stravie nie wspomnę). Wczoraj tak z nudów popatrzyłam sobie na różne rywalizacje. Wygrywa osoba z największą liczbą treningów, rozpoczęto 31 grudnia i nikt z pierwszej piętnastki nie ma poniżej 120 treningów :D Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 W biegach ulicznych na Podkarpaciu bierze udział wielu Ukraińców. Dwa albo trzy lata temu była taka sytuacja, że organizator jednego z biegów ogłosił w dzień startu, że zawodnicy z czołówki zostaną poddani kontroli antydopingowej. WSZYSCY Ukraińcy, którzy regularnie stają na podium zrezygnowali ze startu :D Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Fascynuje mnie, jak to ludzie robią, że ze świadomością tego wszystkiego wciąż jeszcze się im chce rywalizować. To znaczy też bym się dała wciągnąć, ale najprawdopodobniej skończyłabym jak Hannawald, czy bardziej jeszcze - Phelps. Zazdroszczę takim, dla których ważne jest to, że startują, a nie to, czy wygrywają. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi