niet Opublikowano 12 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Da się ze strava? Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 12 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Wrzuciłem trasę do wątku o wycieczkach, żeby trochę uporządkować;) Elle jak masz Endo to dołącz do rywalizacji i namów najlepiej znajomych, dołożysz swoje przejechane km od lipca, a Warszawianka zrealizuje projekt dla dzieciaków trenujących szermierkę: Akcja trwa do 15.09 dofinansowanie dostają 4 pierwsze ekipy, do trzeciego miejsca nam sporo brakuje, ale jak dołączą do nas kolejni wymiatacze to kto wie:D Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Ja się dowiem jak to im zaimportuję moje stare 48 tys km ze Stravy. Niedawno dołączyłem ale na razie nie wiem jak. A ręcznie nie będę robił Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 12 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Ręcznego wprowadzania nie bierze pod uwagę, to rodziłoby oszustwa. A km zlicza tylko od lipca 2017;) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 To zależy, co nazywamy ręcznym wprowadzaniem - można po prostu importować plik GPX. Hurtowo możliwy jest eksport z Endo do Stravy, w drugą stronę niestety nie - trzeba eksportować każdy ślad GPX, a potem importować do Endo. Dla posiadaczy Garminów jest łatwiej - można połączyć konto Garmin Connect z Endo i wtedy powinno importować treningi (nie mam Garmina, więc nie sprawdzałam). Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 12 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 GPX chyba łatwo zmanipulować, toteż do rywalizacji takie też chyba się nie liczą. Wydaje mi się, że zalicza tylko te które się zarejestrowało na endomondo, ale może się mylę:) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Nie wiem, czy Endo to rozróżnia, ale może. Trudno mi zweryfikować, bo wprawdzie treningi mam różne (nagrane w Endo, importowane, a czasem w wypadku zaginięcia śladu także dorysowywane), ale z zasady w żadnych rywalizacjach nie biorę udziału, więc nie wiem, na jakiej zasadzie to hula. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Warszawianka mi napisała żebym połączył Stravę z Endo i km im się dodadzą. I podobno zaimportowane też Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 O, czyli w drugą stronę też to działa? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Za pomocą podlinkowanej aplikacji możesz chyba synchronizować wszystko z wszystkim. Mam konto na Endo ale go nigdy nie używam Odnośnik do komentarza
empet Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Hurtowo możliwy jest eksport z Endo do Stravy, w drugą stronę niestety nie. Tak się Wam tu wtrącę - https://tapiriik.compozwala importować między wieloma serwisami. Trwa to wieki, zwłaszcza za pierwszym razem, ale działa po stronie serwera, więc rozpoczynacie i można komp wyłączyć. Zalicza do różnych rywalizacji na Endo - ja przesyłam z Lezyne do Stravy, a ta strona do innych i różne akcje się ładnie zaliczają. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Tak, Jacek to już wczoraj gdzieś podrzucił, ale szalejmy okołotematycznie w kilku działach i trudno się połapać, gdzie to było ;) Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 20 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Żeby zamknąć temat. Nowa obręcz to rodi excalibur xc. Wygląda na dużo mocniejsze. Odnośnik do komentarza
MaciejRutecki Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Rodi to dobra firma, mam ich obręcze (model Vision i VR19) w wszystkich rowerach. Mimo często przewożenia ciężkich rzeczy nie wymagały zbyt często centrowania: jedna jedynie miała bicie 1,5mm po 18 tysiącach kilometrów, reszta zbyt małe, żeby je tykać. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi