grzegorz75jan Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Raczej raz do roku około marca i zależnie od rejonu coś leży dłużej lub krócej. Możliwe, że niedługo zaatakuje Biedronka. Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Od 13 kwietnia będzie kolejna odsłona Lidla, choć w gazetce dość mało propozycji to może w sklepach będzie więcej. Generalnie jeśli ma ktoś ochotę na Lidla i dostęp do sklepów w Niemczech to warto tam zaglądać, bo mają więcej ofert i niektóre w lepszych cenach. Odnośnik do komentarza
martinb33 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Widziałem właśnie gazetke na kwiecień ale bardzo biednie tam. A kolega poluje na licznik crivit bo przespał w marcu ;) Odnośnik do komentarza
martinb33 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Czy ktoś kto używa licznika z Crivit z Lidla podpowie mi czy resetując ustawienia podstawowe, czyli obwód koła, godzina, waga itp, czy resetuje się również całkowity przebieg i czas? Instrukcja jakoś nie dokońca jasno to mi wyjaśniła a nie chce ryzykować i próbować. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Nabyłem dziś dużą pompkę. Powiem tak, dlaczego do cholery tyle czasu meczyłem się tymi małymi pierdziołkami? Życie sobie zmarnowałem ;) Zgadzam się w 100% ;) To już moja druga lidlowska pompka. Poprzednią nabyłam w sierpniu 2012 i jedyne co jej mogę zarzucić, to że plastikowa końcówka nieco już się wyrobiła. Chociaż pompować się wciąż da, a tę kupiłam "na wszelki wypadek". Pompuję nią rowery i samochód. Ten drugi wymaga troszkę "namachania", ale napompowanie roweru to czysta przyjemność. Małą ręczną pompkę wożę jedynie jako awaryjną, generalnie jednak wolałabym z niej w ogóle nie korzystać ;) Czy ktoś na podstawie ostatnich lat wie, czy i kiedy takie akcje rowerowe w Lidlu są powtarzane w danym roku?? Bo to chyba nie był jednorazowy strzał? Wydaje mi się, że jeszcze coś rzucają na koniec lata. Ale zwykle są to nieco inne rzeczy. To znaczy najczęściej już nie takie stricte rowerowe. Nigdy na przykład nie widziałam stojaków serwisowych. Bardziej jakieś rękawiczki, odzież itp., może też pierdułki typu lampki, ale też nigdy takich rzeczy nie kupuję w marketach, więc nie mam pewności. Odnośnik do komentarza
jano0244 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Czy ktoś kto używa licznika z Crivit z Lidla podpowie mi czy resetując ustawienia podstawowe, czyli obwód koła, godzina, waga itp, czy resetuje się również całkowity przebieg i czas? Posiadam licznik Crivit z Lidla. Nie pamiętam, w którym momencie następuje reset przebiegu globalnego (na pewno po wyjęciu/wymianie baterii), ale wiem, że zarówno obwód koła jak i przebieg globalny można w dowolnym momencie wpisać samemu. Warto więc np. przed wymianą baterii spisać sobie te dane na kartce, by potem je umieścić w pamięci licznika. Natomiast czasu globalnego jazdy po resecie nie można już edytować. Odnośnik do komentarza
martinb33 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Już sprawdzone,w sumie przypadkiem bo mi się przyciski pomyliły. Kiedy chcemy edytować dane (czas, obwód koła, waga itp) resetują się wszystkie dane oprócz całkowitego czasu i całkowitego dystansu. W instrukcji jest napisane, że przy wymianie baterii pamięć zachowuje dane przez 20 sek, więc trzeba to robić szybko i nic nie utracimy ;) Natomiast nie wyczytałem nic że całkowity przebieg można po resecie wprowadzać ręcznie. Odnośnik do komentarza
martinb33 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Potrzebuje informacji jak wprowadzić po resecie całkowity przebieg do licznika Crivit z Lidla. Zwieche zaliczył i pomógł dopiero reset. W instrukcji nic nie znalazłem. Odnośnik do komentarza
Milosz Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Witam. Czy korzystał ktoś z was z tej pompki https://www.decathlon.pl/pompka-rowerowa-rczna-500-id_8359488.html? Jakieś opinie. Szukam jakiejś pompki awaryjnej, którą mogę zabrać z sobą w drogę. Ewentualnie jakim modelom się przyjrzeć? Odnośnik do komentarza
Darius Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Czy ktoś sprawdzał wskazania manometru Lidlowej pompki stacjonarnej? Bo moja zawyża. Pokazuje, że jest 6 bar, a według miernika to koło 5 bar. Dlatego przypuszczam, że manometry w tych pompkach nie są zbyt precyzyjne. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi