singnoral Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 najbardziej podobają mi się miejskie modele retro, ale są bardzo drogie... Odnośnik do komentarza
matiz204 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Ostatnio bardzo spodobał mi się taki sprzęcik: Rower Kross Earth. Trochę cena mnie wystraszyła 7199.00 zł. Może kiedyś sobie taki sprzed zamówię. http://allegro.pl/rower-full-kross-earth-s2-m-18-2014-i5923084023.html# Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Ten Kross fajny. Ja natomiast gdybym wygrał w totka i chciałbym kupić fulla to to poszedłbym kupić coś takiego: Specialized S-Works Camber Carbon 2016: Odnośnik do komentarza
kaczan Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 A ja bym chciał taki, który nigdy się nie psuje, nie wymaga serwisowania, grzebania itp. Do tego aby był komfortowy, nadawał się do codziennej jazdy, jak i do wycieczek. Fajnie jakby jeszcze był zupełnie nieatrakcyjny dla złodziei, abym nie musiał go nigdzie przypinać i zawsze by stał tm gdzie go zostawiłem. Oj chyba się za bardzo rozmarzyłem... Odnośnik do komentarza
MaciejRutecki Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 A ja bym chciał taki, który nigdy się nie psuje, nie wymaga serwisowania, grzebania itp. Do tego aby był komfortowy, nadawał się do codziennej jazdy, jak i do wycieczek. Fajnie jakby jeszcze był zupełnie nieatrakcyjny dla złodziei, abym nie musiał go nigdzie przypinać i zawsze by stał tm gdzie go zostawiłem. Oj chyba się za bardzo rozmarzyłem... Wygląda na używany rower miejski, ale je też kradną. :-) Odnośnik do komentarza
kaczan Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Wygląda na używany rower miejski, ale je też kradną. :-) Mam używany rower miejski. Lecz jest z nimi mały problem - są nieawaryjne, więc są fajne dla złodziei, a jak są zjeżdzone, to wystarczy wymienić kilka częci i mamy fajny rower retro, dalej bezawaryjny, więc znów jest atrakcją dla miłośników cudzego mienia. Odnośnik do komentarza
WojtekB Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam serdecznje. Właśnie przymierzam się do kupienia takiego wymarzonego roweru, a że nie mam wygórowanych marzeń to myślę o takim konkretnie rowerku http://allegro.pl/lekki-rower-trekking-beone-ct02-alivio-wyprzedaz-i6043225127.html Moglibyście mi pomóc bo jestem laikiem i powiedzieć czy ten rower jest wart swojej ceny i czy jest przyzwoity za te pieniądze? Chcialbym mieč lekkiego trekkinga to jest jedyny lekki na allegro. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Hej, rower jest wyposażony dobrze jak za te pieniądze. Nie znam kompletnie tej marki rowerów, to jakiś holenderski producent chyba. Tak czy owak, fajnie, że są jeszcze producenci, którzy robią tego typu rowery na sztywnym widelcu :) Odnośnik do komentarza
WojtekB Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 No właśnie ćiężko było znaleść coś takiego :), tylko zastanawiam się czy na Wrocławskie dziury i kostki brukowe kupowanie sztywnego widelca to na pewno dobry pomysl... choć lekkość kusi bardzo! Dzięki Łukasz za odpowieć, a myślisz ze ten model jest lepszy niż wspominiane rowerki ostatnio trekkingowe do 1500 zł tj Kands, Karbon, Romet czy to ta sama półka jest Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Wygląda podobnie do Kandsów. Odnośnik do komentarza
MaciejRutecki Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Rower, na który ostatnio zacząłem "chorować", klasyczna rama, ale napęd współczesny: https://www.gazelle.nl/fietsen/van-stael/ Odnośnik do komentarza
Teresa Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Wymarzony rower to taki, który fajnie jeździ, nie psuje się, nie kusi "nowych" potencjalnych właścicieli... Odnośnik do komentarza
JakubP Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Chciałbym mieć trzy rowery: -MTB: Cube Attention SL 29 i genialny system przerzucania o 2 biegi za przytrzymaniem (chyba) -Trekking: konkternego modelu nie mam, ale chciałbym go wyposażyć w mase sakw, lusterka kierunkowskazy itp. :D ogólnie na wyprawy kilkudniowe -Szosa: Cannondale CAAD 10 Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Fajny ten Spec. Cena też fajna. Mnie ostatnio coś takiego wpadło w oko: http://www.scott.pl/produkt/232/1383/Rower-Addict-Gravel-Disc/ Ogólnie jest mnóstwo fajnych maszyn, ale jest jeden drobny szczegół... Odnośnik do komentarza
MaciejRutecki Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 "Ogólnie jest mnóstwo fajnych maszyn, ale jest jeden drobny szczegół..." Za pierwszym razem czytając cenę nie policzyłem wszystkich "9". :D Lubię szosówki, jeden z dwóch typów rowerów, które uwielbiam. Choć dla mnie to abstrakcja -- jeżdżę mieszczuchem 3x cięższym. :-) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi