Skocz do zawartości

Koła Boost, 15/110 przód, 12/148 tył bębenek HG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem wymieniċ koła w swojej Indianie storm x8, rozmiarowo:

Boost, 15/110 przód, 12/148 tył.

Koła z rodzaju lekkie, tanie i dobre i najlepiej gotowe pod tubeless. Opony mam, ale jak ktoś ma całość z oponami w sensownej cenie to rozważę 🙂 

od razu zaznaczę że nie chce kół za pół ceny roweru. Rozważę też zakup samego tyłu 😉 

kontakt via PW

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na OLX warto szukać dobrych ofert. Można coś fajnego pocelować. Fulcrum, Newmen, DT Swiss X1700, Sunringle Duroc.
Na zbyt lekkie to bym nie liczył. Zwykle 1800 gramów.
Nieliczne, które były rzeczywiście lekkie, 1500 gramów to Newmen Evolution X.A. 25. Ale rzadko chodzą po giełdach i rzadko za dobre pieniądze.
Nowe Duroc 850 zł w Decathlonie chyba. I co nowe to nowe.

Opublikowano
Na OLX warto szukać dobrych ofert. Można coś fajnego pocelować. Fulcrum, Newmen, DT Swiss X1700, Sunringle Duroc.
Na zbyt lekkie to bym nie liczył. Zwykle 1800 gramów.
Nieliczne, które były rzeczywiście lekkie, 1500 gramów to Newmen Evolution X.A. 25. Ale rzadko chodzą po giełdach i rzadko za dobre pieniądze.
Nowe Duroc 850 zł w Decathlonie chyba. I co nowe to nowe.
Sunringle Duroc przednie się kończą (na ten moment).

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Chciałem wymieniċ koła w swojej Indianie storm x8, rozmiarowo:
Boost, 15/110 przód, 12/148 tył.
Koła z rodzaju lekkie, tanie i dobre i najlepiej gotowe pod tubeless. Opony mam, ale jak ktoś ma całość z oponami w sensownej cenie to rozważę  
od razu zaznaczę że nie chce kół za pół ceny roweru. Rozważę też zakup samego tyłu  
kontakt via PW
Ja będę miał swoje z Expl 540 do sprzedania - komplet, (prawie) nowe - mają 50 km po asfalcie. Cena pewnie ok 450 za oba (taka cena chyba w porządku, co?)

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka