Adrianek Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Jaki kupić górski rower do 4000 zł Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Nie jestem na bieżąco z cenami. Ale zawsze kierunki poszukiwań są takie: Decathlon Media Expert Torpado Storm X7, X8, X9 Radon Rose Canyon Centrum Rowerowe jakieś obniżki Byle miał sztywne osie i amor powietrzny. Dobrze że jakby miał hamulce a nie atrapy typu Shimano MT200. Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Zacznijmy od pytania jaki typ roweru potrzebujesz, gdzie nim będziesz jeździł, itp. Odnośnik do komentarza
Adrianek Opublikowano 4 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Potrzebuję roweru górski do pracy w trasy do wszystkiego ale ogólnie jeżdżę szosza rzadko w terenie Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Uwielbiam takie pytania - jeżdżę po szosie i w trasy więc potrzebuję rower górski 😁 A te trasy to jakie długie? Skoro w teren rzadko to może raczej powinieneś pomyśleć o crossie albo fitnessie zwanym też grawelem z prostą kierownicą? Odnośnik do komentarza
Adrianek Opublikowano 2 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Głowie jeżdżę po szosie tak napisałem iż punkt A do B po prostu szukam jakiegoś rowerem górski lub inny nie znam się na tym więc zapytałem Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Jesteś młodym chłopakiem? Rośniesz jeszcze? Ile masz wzrostu? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi