liftlodz Opublikowano 9 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Tak wygląda u nas biała nieszanowana No i tak się zrobił całkiem fajny szary. PS. Crux to fajna maszyna na jesień i zimę Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 9 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Ogólnie ten Crux to był strzał w dziesiątkę. Kupiłem go za 1300 bo młody do szkoły przełajówkę potrzebował. SRAM jakiś co był, chyba Apex, wywaliliśmy i dostał Tiagrę. Nędzne koła Speca wywaliliśmy i kupiłem Fulcrumy Racing 4 używki za 350 plus łożyska porządne, nowe z wymianą 200 Spowalniacze canti na których się mało nie rozwaliłem na mini v-brake. Tylko korbę jeszcze muszę wymienić przy okazji bo ma jakąś podłą FSA 46x34 co ledwo żyje. Jakiś Praxis Alba pewnie wleci 46x30. No i kierę karbonową założę dla większego komfortu. Odnośnik do komentarza
AdrianoPL Opublikowano Sobota o 18:47 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:47 Dziękuję panowie za polecajke tej kierownicy, zakupiona, zamontowana z owijka FIZIK solocush tacky. Czuję się jakbym jeździł na innym rowerze, owijka 3,5 mam pewnie też zrobiła robotę. Spłaszczenie na moje dłonie idealnie( fakt że rzadko jeżdżę w tej pozycji, tylko jak odpoczywam ale teraz będę chyba częściej), fajnie zaokrąglona z boku, mniejszy drop o 10mm niż w starej kierze też robi robotę, jest mi wygodniej. Dziś przejechane 80 km, dłonie , barki i górna część pleców, zero jakiegokolwiek dyskomfortu podczas jazdy i po. Tego mi trzeba było. Za 360 zł bo jeszcze miałem dwa vouchery po 10 zł każdy to strzał w 10. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano Sobota o 19:27 Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:27 A daj fotkę idealnie z boku i od frontu. Swoją drogą w Sports Direct można kupić kiery aero na zamówienie: Prime Cycling | Primavera Aero Carbon Handlebars 380mm | Black | SportsDirect.com Poland Odnośnik do komentarza
AdrianoPL Opublikowano Sobota o 19:47 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:47 Wrzucę jutro bo dziś już nie chce mi się schodzić do komórki. No fajna kiera ale 300 zł droższa, nie mój budżet. Do tego roweru jeszcze muszę dokupić kolka( zresztą będę szukał u Was na forum polecajek, ale to dopiero wrzesień, październik jak zaczną się obniżki) bo jeszcze nie kupiłem i więcej w ten rower nie inwestuje. Jeśli dalej będzie zdrowie i chęci to pojeżdżę jeszcze przyszły rok i będę rozglądał się za innym rowerem w wyższym budżecie. Ale jak to mówi klasyk " czas pokaże ". Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano Sobota o 20:11 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:11 No to już, Vinci Rapid stożki 50 mm , ok 3000 zł Odnośnik do komentarza
AdrianoPL Opublikowano wczoraj o 10:36 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:36 Zrobiłem zdjęcia ale niestety nie mogę dodać bo za duży rozmiar pliku. 14 godzin temu, liftlodz napisał(a): No to już, Vinci Rapid stożki 50 mm , ok 3000 zł Raczej nie będę szedł w naszych skladaczy, ale dziękuję za info. Założę odpowiedni temat w odpowiednim czasie. Odnośnik do komentarza
AdrianoPL Opublikowano 23 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Coś się udało zrobić. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Ale to jest kiera bardziej okrągła niż aero? Nie bardzo mi się podoba to ustawienie klamek na górze. Ale najważniejsze żeby odpowiadało temu co je używa. W rowerze odziedziczonym od mojego młodego na Shimano Di2 jest tak A teoria mówi tak: Odnośnik do komentarza
AdrianoPL Opublikowano 22 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Zdecydowanie nie jest to kierownica aero, jest trochę spłaszczona w górnym chwycie, ale ja taka chciałem. Możliwe że trochę mógłbym podnieść ale na razie zrobiłem jedna jazdę 80 km i było mi wygodnie. Zobaczymy jak będzie z czasem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi