jajacek Opublikowano Sobota o 17:01 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:01 Mamy pod Warszawą rekreacyjny zbiornik wodny, gdzie są też orły bieliki i mnóstwo innych ptaków. Co jakiś czas awantura na wyspie bo orzeł przylatuje i porywa jakiegoś innego ptaszora. Takie osobniki chodzą nam po okolicy 🙂 Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano Sobota o 17:54 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:54 U nas to się nawet w morzu kąpał 😁 Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano Sobota o 19:35 Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:35 O, super! Odnośnik do komentarza
Szwedacz Opublikowano Sobota o 20:03 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:03 Na drugim końcu metra nudy, najwyżej stada dzików pod kołami można trafić. Odnośnik do komentarza
APZ Opublikowano Sobota o 23:50 Udostępnij Opublikowano Sobota o 23:50 W Wawrze (Warszawa), Mazowiecki Park Krajobrazowy, też spotykamy łosie. Odnośnik do komentarza
Skyhunter192 Opublikowano Poniedziałek o 11:08 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:08 Dzięki Ponownie, będę jeszcze się rozglądał, nie łatwy wybór, ja mieszkam na osowej górze, sporo ścieżek i w lesie i na asfalcie, czasem mam w planach pojechać do pracy 18km, jak nabiorę kondycji, głównie po asfalcie, czasem na wycieczkę z rodzinka, czyli asfalt i trochę lasu a czasem samemu trochę po lesie, głównie dla kondycji i zdrowia. Ciekawe te rowery wyprawowe ale to chyba przerost formy nad treścią dla mnie, wychodzi na to, że MTB Hardtail będzie najbardziej odpowiedni ze względu na moją masę i potrzebę uniwersalności Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi