mike21 Opublikowano 28 Września Udostępnij Opublikowano 28 Września 5 godzin temu, jajacek napisał(a): Z grubsza 58 są od 188 wzrostu. Jesteś blisko granicy rozmiarów. Na kalkulatorze Wrench Science możesz sobie wyliczyć odpowiedni rozmiar. @mike21 Ty znasz te szwabskie marki. Co to ten Raymon? Bo nie słyszałem. To świeża marka, chyba nie ma jeszcze 10 lat. Spokrewniona z Feltem. Robi tanie, niczym szczególnym niewyróżniające się mięso armatnie, często w konfiguracjach jakich nie powstydziłyby się rasowe markeciaki. Działa jak większość marek ze specem na czele - wyłącznie design wizualny (logo, kolorystyka) robiony w biurze marki a projektowanie i produkcja w chinach kontynentalnych czy też prowincji jaką jest Tajwan. Nie słyszałem żadnych negatywnych opinii ale to rowery zbyt tanie żeby klient nosem kręcił. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 28 Września Udostępnij Opublikowano 28 Września Co do Speca to akurat mam tu dokladne informacje. Projektowanie komputerowe jest obecnie robione przez niemiecka firme Denk Engineering. Nastepnie robia prototypy, ktore testuja w tunelu Speca w USA. Potem testy przez zawodnikow typu Sagan, Evenepoel i Alaphillippe, fedback od nich i poprawki i rower idzie do produkcji w fabryce Topkey na Tajwanie. Odnośnik do komentarza
Wojtekr Opublikowano 30 Września Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września Witam ponownie, Wasze rady są dla mnie bardzo pomocne. Jeszcze trochę pozawracam głowę. Wymierzyłem się, wyniki: Type of Rider: Road Endurance eTT Effective Top Tube: 58.49cm Reach: 390mm Stack: 602mm CC Seattube C-C: 56cm CT Seattube C-T: 55cm SH Saddle Height: 77.00cm SB Saddle Setback: 6.84cm CP Cockpit: 55.38cm S Stem: 120mm D Saddle to Bar Drop: 3.94cm HB Handlebar Width: 42cm Myślicie, że ten Cube, o który pytałem nada się dla mnie pod względem geometrii? Na moje oko jest ok ale pytam fachowców. Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września Nada się Odnośnik do komentarza
Wojtekr Opublikowano 1 Października Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października Dzięki za wszystkie rady Odnośnik do komentarza
Yacko Opublikowano Niedziela o 17:54 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:54 Kupiłeś tego Cube ? Odnośnik do komentarza
tomasz90 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Myślę że za 6000 tyś teraz przy obniżkach można mieć nowy rower z całkiem dobrymi parametrami Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi