liftlodz Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Ja mam koła DandyHorse, po przebiegu ponad 10.000 km w gravelu 0 problemów, proste, kręcą się jak nowe. Odnośnik do komentarza
Piwpaw Opublikowano 5 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 4 godziny temu, liftlodz napisał(a): Ja mam koła DandyHorse, po przebiegu ponad 10.000 km w gravelu 0 problemów, proste, kręcą się jak nowe. A który model? Odnośnik do komentarza
sl66 Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca @liftlodz jednak zmieniłeś Tufo Speedero na Thundero? Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca I znowu zmieniłem na ... Continental Terra Speed 700x40 C Odnośnik do komentarza
Piwpaw Opublikowano 6 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 42 minuty temu, liftlodz napisał(a): I znowu zmieniłem na ... Continental Terra Speed 700x40 C Chyba cały rower zmieniłeś? Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Nie, tylko przemalowałem Odnośnik do komentarza
Piwpaw Opublikowano 6 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Bardzo ładne te koła. A te oponki mają jaką szerokość? Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Continentale mają 700x40C , Tufo miały 700x44C i dla mnie były za szerokie. Odnośnik do komentarza
Piwpaw Opublikowano 6 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 1 godzinę temu, liftlodz napisał(a): Continentale mają 700x40C , Tufo miały 700x44C i dla mnie były za szerokie. A na tych obręczach ile mają realnie, bo obręcze są bardzo szerokie. Odnośnik do komentarza
Piwpaw Opublikowano 30 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Przepraszam, mam jeszcze pytanie do tych kół Fulcrum. Od razu proszę o wyrozumiałość, bo w tych kwestiach jestem ciemny. Czytam o nich, że mają piasty z regulowanym łożyskiem. Czy to oznacza, że po założeniu kół trzeba te łożyska wyregulować? I jak to się robi, na czuja? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Piasty są na łożyskach kulkowych wbrew temu co piszą w internetach. Regulacje dotyczą czego innego. Zwykle nie potrzeba nic regulować. Mi się nie zdarzyło. HJOMB2_Technical_manual_OP_001_Fulcrum_ENG_Rev04_07_2019_DO90QN.pdf (thron.com) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi