Rot Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu Godzinę temu, jajacek napisał(a): Mnie dolny ledźwiowy pobolewa tylko jak jeżdżę dużo dolnym chwycie O to to. Tzn większość czasu jestem w górnym, na podjazdach i zjazdach łapię za dół i się bardziej pochylam. Mostek jest tam strasznie długi ogółem, też nie jestem pewien czy nie wziąłem za dużej ramy (191cm, 91 przekrok, rama 61). Ale fakt jest taki, że im więcej jeżdżę, tym później mnie boli. Też lekko mi lewa ręka drętwieje po jakimś czasie, ale to samo miałem na początku z XC.
Szwedacz Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Jak mówisz, że to zależy od ilości jazd, to ja bym nieśmiało strzelał, że to jednak syndrom pracy w bezruchu, siedzącej. Jakieś ćwiczenia na mięśnie głębokie i plecy powinny wtedy pomóc.
jajacek Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 32 minuty temu, Szwedacz napisał(a): Jak mówisz, że to zależy od ilości jazd, to ja bym nieśmiało strzelał, że to jednak syndrom pracy w bezruchu, siedzącej. Jakieś ćwiczenia na mięśnie głębokie i plecy powinny wtedy pomóc. Dobrze gada 🙂
Rot Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu Nie mam pracy siedzącej. Pracuję od paru miesięcy w sklepie rowerowym, wcześniej bezrobotny, ale też zasuwam na siłkę ile dam radę.
Rekomendowane odpowiedzi