Greg29 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Pobaw się tym to zobaczysz jaki bieh w napędzie 3x7 odpowiada jakiemu w napędach 1x10, 1x11 czy 1x12: Bicycle Gear Calculator (gear-calculator.com) Odnośnik do komentarza
Turysta05 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia @Greg29 dzięki za ten kalkulator 🙂 To mnie nakłoniło do sprawdzenia. Myślę że potrzeby @igiwir123 wypełni w 100%, bo moją ciekawość zaspokoił w 300% (3 rowery x 100%) Taka analityka to jednak potęga, gdy przyjrzałem się porównaniu 2 rowerów o których wcześniej pisałem: https://roweroweporady.pl/f/topic/10795-mtb-do-3500-zł/?do=findComment&comment=81135 to doszedłem do wniosku, że dla moich potrzeb jednak mniejszy blat w korbie byłby korzystniejszy, np. 34x(11-40) a nawet 30x(11-40), natomiast windowanie z tyłu np.42z, lub 46z, zupełnie bezcelowe. Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 18 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Dobrze by było w ogóle wiedzieć co tu robić na tym zacnym sprzęcie heh 🙂 Odnośnik do komentarza
Turysta05 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Jeśli kłopot to angielski, to np. przeglądarka chrome ładnie tłumaczy na polski. Jeśli nadal kiepsko, to Ci to wpiszę i prześlę, ale musisz sprawdzić i policzyć dane dla obu rowerów: -rozmiar opony -ilości zębów blatów w korbie -il. zębów w kasecie -ulubiona twoja kadencja Wpisz to wszystko w odpowiedzi 😉 Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 20 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Jak by kto chciał to taka chyba nawet niezła promka 🙂 Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 5 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Jeśli dobrze patrzę to na bikeinn znowu spec chisel ht tanio (3700 zł) ale tylko kolor bordowy 🙂 wersja Comp za 5600 zł jest. Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego To się sprężaj bo wczoraj kupiłem tam za 3500 😉 Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 5 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 4 minuty temu, Veriv napisał(a): To się sprężaj bo wczoraj kupiłem tam za 3500 😉 A tak spytam za ile ci przyjdzie? Czas dostawy poprostu i czy można płacić tam na bikeinn przelewem bądź blikiem a nie tylko kartą bo jakoś mi się kojarzy że jak zagraniczne stronki to zaraz tylko płacenie kartą. Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 5 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Swoją drogą na pepperze widziałem że na xc100 też jest promka i kosztuje 3300 zł Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego (edytowane) Płaciłem blikiem. Dostawa jest zapowiadana na 8 lutego? Podejrzewam że będzie później. Jak będziesz potwierdzać kod blik na stronie bikeinn, to nie zdziw sie... Po potwierdzeniu nie następuje żadne przekierowanie do strony ze statusem transakcji. Zamiast tego podany kod blik znika z formularza... Strona srednio ogarnia płatność blikiem, email z potwierdzeniem przychodzi dopiero po dłuższej chwili 🙂 Kilka razy tam już kupowałem i za każdym razem tak to (nie)działało. Edytowane 5 Lutego przez Veriv Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 5 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 11 minut temu, Veriv napisał(a): Płaciłem blikiem. Dostawa jest zapowiadana na 8 lutego? Podejrzewam że będzie później. Tak szybko i z Hiszpanii, może samolotem heh 😜 Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 6 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Duże różnice są między rockshox Judy silver a gold? Praca amora czy coś w ten deseń oto mi chodzi. Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 7 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego No no, chisel za 3500 zł i jeszcze mój rozmiar... Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego W dniu 5.02.2024 o 20:12, igiwir123 napisał(a): Tak szybko i z Hiszpanii, może samolotem heh 😜 dostawa +3 dni od terminu podanego przez stronę, nie liczac dni wolnych od pracy. Odnośnik do komentarza
igiwir123 Opublikowano 13 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 1 godzinę temu, Veriv napisał(a): dostawa +3 dni od terminu podanego przez stronę, nie liczac dni wolnych od pracy. No to teraz by pasowało 🙂 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi