wierzbajol Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Witam ,jak nie zrobiłem przeglądu po zakupie to czy przysługuje mi gwarancja na speca? Nie wiem czy w nowym " Hiszpanie" rama nie pierdykneła....Ale jak ? napisz coś więcej… Odnośnik do komentarza
Yacko Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 4 godziny temu, ggrzrzegorz napisał(a): Nie wiem czy w nowym " Hiszpanie" rama nie pierdykneła....🤐 Skakałeś ? Na pewno pękła ? W którym miejscu ? Odnośnik do komentarza
ggrzrzegorz Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 8 godzin temu, Yacko napisał(a): Skakałeś ? Na pewno pękła ? W którym miejscu ? Nie wiem czy pękła , coś dziwnie nie skrzypi nie trzeszczy , nie pyka jakby tak pijękiwała...🤔 Odnośnik do komentarza
Yacko Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Może sztyca siodła ? Na stojąco próbowałeś ? Odnośnik do komentarza
ggrzrzegorz Opublikowano 25 Lipca Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 21 godzin temu, Yacko napisał(a): Może sztyca siodła ? Na stojąco próbowałeś ? Próbowałem , zmieniałem sztyce koła i dalej takie" łiii łiiii" pęknięcia nigdzie nie zauważyłem oddałem do majstra że by zdiagnozował, nie skakałem , rower ma pr#jechane może z 200 km Odnośnik do komentarza
Yacko Opublikowano 25 Lipca Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Może stery nie dokręcone ? Daj znać po diagnozie. Odnośnik do komentarza
ggrzrzegorz Opublikowano 25 Lipca Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 12 minut temu, Yacko napisał(a): Może stery nie dokręcone ? Daj znać po diagnozie. Dam znać , stery i wszystkie inne śrubki dokręciłem odpowiednim momentem Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 25 Lipca Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Nie chce mi się wierzyć, że może być coś nie tak z ramą. Na rowerach xc jeżdżę od lat, zaliczają skoki z metrowych dropów, wypadki przy 40 km/h, spadnięcia z dachu samochodu i nic nigdy się nie stało. U Ciebie na 99% w któreś połączenie dostał się piasek i teraz hałasuje. Odnośnik do komentarza
ggrzrzegorz Opublikowano 25 Lipca Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 1 godzinę temu, Oskarr napisał(a): Nie chce mi się wierzyć, że może być coś nie tak z ramą. Na rowerach xc jeżdżę od lat, zaliczają skoki z metrowych dropów, wypadki przy 40 km/h, spadnięcia z dachu samochodu i nic nigdy się nie stało. U Ciebie na 99% w któreś połączenie dostał się piasek i teraz hałasuje. Mam nadzieję Odnośnik do komentarza
Grzegorz88 Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca SPECIALIZED Chisel 4 899,00 zł Rozmiary XS S M Raty 10 x 0%! https://www.wysepka.pl/rowery-mtb-29/11344-18922-rower-gorski-specialized-chisel.html#/571-rozmiar-m Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Takiego to ja mogę oddać za 3400 🙂 Żona woli fulla Odnośnik do komentarza
Yacko Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 1 godzinę temu, Veriv napisał(a): Takiego to ja mogę oddać za 3400 🙂 Żona woli fulla Jak rozmiar M i stan bez uszkodzeń to biorę. Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Nie, Ska i jak człowiek wystawię go na OLX. Chisel to bardzo fajny rower i szczerze polecam. Taka honda civic wśród hardtaili 🙂 Ciężko znaleźć niezadowolonego użytkownika Odnośnik do komentarza
ggrzrzegorz Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca W dniu 25.07.2024 o 11:11, Yacko napisał(a): Może stery nie dokręcone ? Daj znać po diagnozie. W dniu 25.07.2024 o 11:22, ggrzrzegorz napisał(a): Dam znać , stery i wszystkie inne śrubki dokręciłem odpowiednim momentem W dniu 25.07.2024 o 11:22, ggrzrzegorz napisał(a): Dam znać , stery i wszystkie inne śrubki dokręciłem odpowiednim momentem Rower odebrany od mechanika , wszystko w porządku, suport i korby były skręcone na sucho, szprychy za luźne, tarcza lekko krzywa, majster sam nie wie co dokładnie jeczało ale teraz cisza, rama oczywiście cała... Odnośnik do komentarza
Yacko Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca No to super, że się wyjaśniło, radości z jazdy, przy okazji przegląd zerowy wpadł. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi