APZ Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 5 minut temu, Oskarr napisał(a): Możesz podać link do tego termosu albo producenta? Szukam w necie od 15 minut i nie mogę znaleźć. Link jakoś nie daje się moją komórką wkleić. Znajdziesz po nazwie na allegro. Patrz foto. Akurat średnica tego termosu jest ok. do koszyka. Pojemność 500 ml. Odnośnik do komentarza
APZ Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Inna oferta. Trochę mała pojemność. Camelbak 350 mln. Średnica 7.4 cm. Odnośnik do komentarza
Turysta05 Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Ja używam taki termos /kubek, nie jest co prawda dedykowany do roweru, ale ma b.dobre właściwości termiczne i to w obie strony (latem lody?) Jego "designer'skie" kształty nie wypełniają ciasno koszyczka, a szkoda☹️, ale w tych otwartych sprężystych koszyczkach siedzi wystarczająco pewnie: Odnośnik do komentarza
APZ Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Dla zimowych rowerzystów, kominiarka pod kask. Do 120 zł jest duży wybór. Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Przy okazji można napad zrobić ? Odnośnik do komentarza
APZ Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 6 minut temu, Greg29 napisał(a): Przy okazji można napad zrobić ? Oczywiście, na sklep rowerowy... Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Kominiarkę już podałem w filmie ? też uważam za must have. Mam taką najtańszą obecnie, korci mnie kupno takiej z merino. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi