Szybki Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Witam Potrzebuję nową owijkę do Rometa Aspre 1. Ta oryginalna zaczęła się rolować. Do tego zgubiłem zatyczkę. Na rynku jest tyle owijek, że trudno się połapać. Jaką owijkę polecacie. Dzięki Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Specialized S-Wrap Roubaix Odnośnik do komentarza
ernorator Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 PRO Sport comfort 3mm grubości PRO Gravel Comfort do tego końcówki wkręcane https://allegro.pl/oferta/korki-kierownicy-pro-czarne-alu-10506821945 Albo moja ulubiona https://allegro.pl/oferta/owijka-supacaz-gravel-black-13124861246?snapshot=MjAyMy0wMy0yMVQwOToxNTo0Ny44NzY4MDhaO2J1eWVyOzA0ZGQ3MjJjMTdmNjU2ZjJmMzc1ZDhlNDJlNDY4ZTU2YzZlZTk3ZGEzZmE2ZGNmMTBlN2QxNTViYmQwMTExNDI%3D Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Takie korki wkręcane dobra rzecz. W Decathlonie też mają. Supacaz używa mój młody, różne modele i chwali. Natomiast owijka którą zaproponowałem jest gruba, ma bardzo dożo żelu, w związku z czym jest bardzo komfortowa. Odnośnik do komentarza
ernorator Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Korki bardziej dla przykładu, można kupić każde inne, działają tak samo https://allegro.pl/oferta/zaslepki-zatyczki-kierownicy-rowerowej-korek-10775970790?fromVariant=10775984283 Jako, że ostatnio etatowo zmieniam owijki znajomym po tym jak zobaczyli, że moje są równo ? to jeszcze napisze, owijki PRO fajnie się naciągają i łatwo je dobrze założyć. Supercaz, Lizad Skin za to słabo się rozciąga i trzeba być precyzyjnym, żeby fajnie wyszło. Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 LIZARDSKINS DSP 3.2 BAR TAPE Odnośnik do komentarza
damianKr Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Cytat Takie korki wkręcane dobra rzecz. W Decathlonie też mają. Supacaz używa mój młody, różne modele i chwali. Natomiast owijka którą zaproponowałem jest gruba, ma bardzo dożo żelu, w związku z czym jest bardzo komfortowa. Właśnie dzisiaj zakładałem nową owijkę, którą kiedyś dostałem w gratisie, Supacaz Super Sitcky Kush. Korki wkręcane faktycznie fajne. Sama owijka lepi jak diabli... dłonie się nie ześlizgują nawet po 2 godzinach jazdy. Niestety nie ma zbyt dużo żelu. Ja mam spore dłonie i jednak preferuję bardziej mięsiste owijki. Na kolejny raz albo spróbuję tej owijki co poleciłeś Specialized S-Wrap Roubaix, ewentualnie spotkałem się ostatnio z podkładkami żelowymi pod owijkę. Mógłbym przykleić więcej żelu na baranku i przy klamkomanetkach bo tam często opieram dół dłoni. Odnośnik do komentarza
Szybki Opublikowano 14 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 A czym się różnią owijki te za 50 zł od tych za 150 zł? Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 A jakością no i ceną Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi