krix Opublikowano 17 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Ja mam 183 cm, noga 88 cm i mam jeszcze ponad 10 cm sztycy schowane w ramie. Też wziąłem rozmiar L.Nogę 88 masz na boso czy w bucie?Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
CriseQ Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 3 minuty temu, krix napisał(a): Byłem w Deca. Odebrałem rower. Jest jednak "ale" - sztycę musiałem wyciągnąć maksymalnie do góry, do znaczka STOP. Miałem poczucie, że wiszę nad kokpitem. W drugim Deca mam XL. Nie wiem, czy nie skończy się na tym większym. Musze porównać... No cóż, wartościowe rzeczy wymagają często trudu 😉 Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka No i niestety tak to się często kończy. Zawsze najlepiej sprawdzić osobiście, każdy ma inne proporcje. Ja usiadłem na L i wiedziałem, że to dobry rozmiar choć też siodełko mam już wyciągnięte dość wysoko. Nie zwróciłem wcześnie uwagi na tę podziałkę przy sztycy, mierzyłem ogólną długość. Według znacznika mam numerek 3. Odnośnik do komentarza
CriseQ Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 7 minut temu, krix napisał(a): Nogę 88 masz na boso czy w bucie? Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 88 cm w skarpetkach. 😄 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi