BrudnyHenryk Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 a co myślisz o tym?hit czy kit?Goście uważają, że wszystkie firmy polecają za duże ramy, które utrudniają jeżdżenie.Zasubskrybowalem ich szkołę Ride Logic i podoba mi się bardzo Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Jeśli jest Ci wygodnie, to możesz mieć w d... te wszystkie nowoczesne wytyczne dotyczące geometrii ramy Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Geo Speca Epica 2022 Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 W Epicu z 2017, którym jeżdżę był reach w rozmiarze M 418 i stack 608. Więc tu w karbonie w tym Lexonie jest to geo jak w Cube, taka typu rekreacja plus. Komfortowa. Ważne żeby właścicielowi pasowała. Odnośnik do komentarza
mike21 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Lexon jak najbardziej oferuje ramy zgodne z trendami współczesnych HT do XC ale to już trochę inna półka cenowa... 2023 LEXON TALUS karbon MTB rama 29er Mountain BikeParts 148*12mm MTB węgla Frameset 15/17/19 cal doładowania 29er Cycing ramki| | - AliExpress Odnośnik do komentarza
JohnRidley Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 @Alraku bardzo ciekawy projekt i wygląda sensownie dobrane elementy. Sam zastana wiałem się, żeby złożyć fulla ale wybiłem to sobie z głowy głównie ze względu na gwarancję. Co do jakości jak już inni piszą czas pokaże, oby służył. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi