Gość Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Akcesoriów dla rowerów jest bez liku - sakwy, bagażniki, liczniki, czytniki, bla bla bla... Ale czy ktoś z was pomyślał o wazonie na rower? Albo skórzanych rękawicach z oświetleniem? Nie? To może o wieszaku na rower w kształcie półki? Te i podobne - czasem wręcza zabawne - akcesoria rowerowe opisuje artykuł blog.traseo.pl/2015/06/18/5-akcesoriow-rowerowych-o-ktorych-nie-miales-pojecia/. Zachęcam do poczytania :) Odnośnik do komentarza
iowa74 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Fajne :) . Ten wazon rozwalił system. Takie jak lusterko do kasku, kask z migaczami, każdy pewnie zna. Odnośnik do komentarza
wikrap1 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Pomysł z jajem na lampkę rowerową: https://www.kickstarter.com/projects/bikeballs/bike-balls-bike-light Odnośnik do komentarza
czach Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 http://gadgetsdaily.eu/gagget-of-the-day-cyclee/ Odnośnik do komentarza
Creonix Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 lubię takie cuda :wub: Odnośnik do komentarza
ewela88 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 ja ostatnio byłam pod wrażeniem takiego mocowania dla dziecięcego rowera jechała rodzina i pan miał do swojego roweru takie przedłużenie doczepione laczące jego rower z rowerem dziecka, jakby holował dziecko. No super sprawa Odnośnik do komentarza
endo Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 To i ja dorzucę swoje dziwactwa znalezione w sieci ^_^ Lumigrids Ten produkt Polsce to może zbić majątek, biorąc pod uwagę nasze nawierzchnie ? Hövding Poduszka powietrzna dla rowerzystów, pomysł świetny, ale... Wyobraźcie sobie zabrać to ze sobą na rower w upały, które mieliśmy jeszcze kilka dni temu ? Einzig Może to nie akcesorium, ale ciekawostka dla wszystkich, którzy się z tym nie zetknęli. Mianowicie- fluorescencyjny rower czy koła ? 6-ciopak dla trunkowych bajkerów ? Ciekawa alternatywa do transportu napojów ? Retrofitz Jeżeli mamy buty, które idealnie pasują nam do nóg, ale chcielibyśmy mieć do nich podpięte bloki ? Revolights Oświetlenie, które nie zajmuje nam miejsca na kierownicy i sztycy, a przy tym wygląda efektownie ? Jest tego pełno, podrzucam te, które zapamiętałem ? @ewela88 Mocowanie o którym mówisz to tzw. sztywny hol do roweru. Przydatny, gdy mamy dzieci, które wyrosły już z fotelika, a chcemy je zabrać w dalszą podróż z większą prędkością, tak by nam nie zostawały z tyłu na przykład. Odnośnik do komentarza
Gruchenfuhrer Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Cytat Lumigrids Ten produkt Polsce to może zbić majątek, biorąc pod uwagę nasze nawierzchnie ? To chyba nadal tylko prototyp... Cytat Hövding Poduszka powietrzna dla rowerzystów, pomysł świetny, ale... Wyobraźcie sobie zabrać to ze sobą na rower w upały, które mieliśmy jeszcze kilka dni temu ? To też nie wiem czy wyszło do seryjnej produkcji... Jakieś takie mało praktyczne... Jak wożenie 5kg łańcucha... Cytat Einzig Może to nie akcesorium, ale ciekawostka dla wszystkich, którzy się z tym nie zetknęli. Mianowicie- fluorescencyjny rower czy koła ? Nie wiem czy ten taki różowy oczojebny B'Twin nie jest fluerescencyjny do jakiegoś stopnia. Ja moje opony mam z takim paskiem z obu stron - ale całe to już chyba przegięcie... Cytat Retrofitz Jeżeli mamy buty, które idealnie pasują nam do nóg, ale chcielibyśmy mieć do nich podpięte bloki ? Nie wiem, nie wiem... Ale chyba jednak to nie będzie to samo co buty pomyślane do bloków... Raz sztywność podeszwy a dwa zacisk na śródstopiu - zwykłe sznurówki są IMHO zbyt słabe... Cytat Revolights Oświetlenie, które nie zajmuje nam miejsca na kierownicy i sztycy, a przy tym wygląda efektownie ? A to świetne i efekciarskie. Trochę drogie. Tylko nie załapałem jak to działa ? Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Fajny Bajer , ale jak to nie które gadżety trochę kosztuje . Jak się ma odpowiedni budżet to można naprawdę zaszaleć . Byłe z rumaka choinki nie zrobić , bo wiejski tjuning wyjdzie . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi