nctrns Napisano Czerwca 18, 2020 Zgłoś Share Napisano Czerwca 18, 2020 j/w, od paru dni przy próbie wejścia na forum przez tapatalk wyskakuje błąd "get_config" Cytuj Link to postu
lukasz.przechodzen Napisano Czerwca 24, 2020 Zgłoś Share Napisano Czerwca 24, 2020 Ostatnio były problemy z wysypywaniem się forum i wyrzuciłem wszystkie wtyczki, w tym Tapatalka. Przywróciłem go właśnie i zobaczę czy nie będzie powodował problemów. A może przyczyna tkwiła gdzie indziej i Tapatalk nie był niczemu winny 🙂 Cytuj Link to postu
Beder75 Napisano Października 27, 2020 Zgłoś Share Napisano Października 27, 2020 Dnia 24.06.2020 o 21:54, lukasz.przechodzen napisał: Ostatnio były problemy z wysypywaniem się forum i wyrzuciłem wszystkie wtyczki, w tym Tapatalka. Przywróciłem go właśnie i zobaczę czy nie będzie powodował problemów. A może przyczyna tkwiła gdzie indziej i Tapatalk nie był niczemu winny 🙂 Cześć, czy wtyczki do Tapatalka działają ? Nie mogę podpiąć forum do TP. Cytuj Link to postu
lukasz.przechodzen Napisano Grudnia 13, 2020 Zgłoś Share Napisano Grudnia 13, 2020 Sorry, że dopiero teraz odpisuję. Tapatalk jest zainstalowany i teoretycznie powinien działać. Cytuj Link to postu
Polecane posty