nctrns Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 j/w, od paru dni przy próbie wejścia na forum przez tapatalk wyskakuje błąd "get_config" Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Ostatnio były problemy z wysypywaniem się forum i wyrzuciłem wszystkie wtyczki, w tym Tapatalka. Przywróciłem go właśnie i zobaczę czy nie będzie powodował problemów. A może przyczyna tkwiła gdzie indziej i Tapatalk nie był niczemu winny ? Odnośnik do komentarza
Beder75 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Dnia 24.06.2020 o 21:54, lukasz.przechodzen napisał: Ostatnio były problemy z wysypywaniem się forum i wyrzuciłem wszystkie wtyczki, w tym Tapatalka. Przywróciłem go właśnie i zobaczę czy nie będzie powodował problemów. A może przyczyna tkwiła gdzie indziej i Tapatalk nie był niczemu winny ? Cześć, czy wtyczki do Tapatalka działają ? Nie mogę podpiąć forum do TP. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Sorry, że dopiero teraz odpisuję. Tapatalk jest zainstalowany i teoretycznie powinien działać. Odnośnik do komentarza
pretor Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Witam z Opolskiego Aplikacja działa, co widać po napisanym poście, właśnie poprzez Tapatalk Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Od paru dni nie można zastosować się do forum z Tapatalk Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 U mnie działa Odnośnik do komentarza
pretor Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Cześć. Dawno tu nie byłem ale potwierdzam: nie ma w tej chwili możliwości wejść na forum poprzez aplikację Tapatalk. Coś najwyraźniej "wykszaczyło" się, bo widać to też po nieaktywnych "emojach" w moim wcześniejszym poście. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Tapatalk powinien już działać. Wyłączyłem go kilka dni temu, bo spowalniał forum. Ale już wszystko wróciło do normy. Odnośnik do komentarza
Chertan Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Już działa, a też nie chciał przez kilka dni. Odnośnik do komentarza
pretor Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Teraz już działa, dostałem powiadomienie na Tapatalka.Wysłane z mojego HTC U12+ przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Forum nie działa w aplikacji Tapatalk Odnośnik do komentarza
Chertan Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Mi działa Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Cześć, już powinno być ok. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi