krzysiekw Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 No i stało się :) Triban wystawiony na sprzedaż, a ja zamówiłem Merida Scultura 400. Będzie przezabawnie, jak nie sprzedam Tribana i zostanę z dwiema szosami ;) Odnośnik do komentarza
Lukasz87 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Zdecydowanie Cinelli. Bianchi 4k na Xenonie a Cinelli na Veloce. Jeśli mówimy o tych alu. Ewentualnie dopłata 1000 i rama karbon i Ultegra. Zakupiony Cinelli. Mam nadzieję, że będzie cacy :) Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 No i stało się :) Triban wystawiony na sprzedaż, a ja zamówiłem Merida Scultura 400. Będzie przezabawnie, jak nie sprzedam Tribana i zostanę z dwiema szosami ;) Podobają mi się Scultury. Można wiedzieć jaka cena? Osprzęt Shimano 105? Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Po testowa za 3499zł prawie cała 105 tylko hamulce meridy, ale za to wideł i sztyca karbon Odnośnik do komentarza
PawelGeo Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 a jaki rozmiar Meridy wybrałeś? Odnośnik do komentarza
krzychuwu Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 52 mam nadzieję że będzie pasować Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Hoho, ostatnia prosta w tym temacie :D Krzysiek, z dwoma szosami na pewno nie zostaniesz - masz przecież chętnego za 600zł :P Tak więc co najwyżej pojawia się pytanie, gdzie leży granica Twojej desperacji, by jakąś kasę odzyskać ;) Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 52 mam nadzieję że będzie pasować Rozmiar "52" Scultury jest dłuższy niż "M" Tribana. Czy Ty przypadkiem nie szukałeś roweru mniejszego od Tribana? Odnośnik do komentarza
krzychuwu Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 W opisie aukcji jest podany rozmiar S/M 52 długość górnej rurki 53 i tym się sugerowałem. W Tribanie górna rurka ma 54,6 według specyfikacji. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
krzychuwu Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Hoho, ostatnia prosta w tym temacie :D Krzysiek, z dwoma szosami na pewno nie zostaniesz - masz przecież chętnego za 600zł Tak więc co najwyżej pojawia się pytanie, gdzie leży granica Twojej desperacji, by jakąś kasę odzyskać ;) To w cale nie jest śmieszne, tym sposobem już jutro będę miał cztery rowery Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Komu to mówisz - u mnie w domu stoi obecnie pięć i jeden w piwnicy. Z tego trzech usiłuję się pozbyć, a najchętniej to czterech, jakby istniała realna możliwość :p Więc nawet na dwie osoby - wziąwszy dodatkowo pod uwagę, że żadna nie ma nawet ambicji zostać kolarzem-amatorem - jest to zdecydowanie za dużo. A pomyśleć, że kiedy dwa tygodnie temu żegnałam Spartacusa, w swojej bezbrzeżnej naiwności cieszyłam się, że wreszcie odzyskam trochę przestrzeni :D Odnośnik do komentarza
DawidK Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 O to szalejecie z ilością rowerów. Chciałbym móc mieć takie dylematy :) Odnośnik do komentarza
krzychuwu Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Komu to mówisz - u mnie w domu stoi obecnie pięć i jeden w piwnicy. Z tego trzech usiłuję się pozbyć, a najchętniej to czterech, jakby istniała realna możliwość Więc nawet na dwie osoby - wziąwszy dodatkowo pod uwagę, że żadna nie ma nawet ambicji zostać kolarzem-amatorem - jest to zdecydowanie za dużo. A pomyśleć, że kiedy dwa tygodnie temu żegnałam Spartacusa, w swojej bezbrzeżnej naiwności cieszyłam się, że wreszcie odzyskam trochę przestrzeni :D To może razem otworzymy jakiś komis rowerowy? Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
krzychuwu Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 O to szalejecie z ilością rowerów. Chciałbym móc mieć takie dylematy :)Mówi się że od przybytku głowa nie boli, ale mnie chyba niedługo zacznie Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Mnie też :( Uwierz mi, Dawid, nie ma czego zazdrościć - żeby choć na tym jedzić, a tu co drugi nie taki, jak potrzeba. Tymczasem muszę się tego pozbyć, bo chcę kupić koła i opony, do tego okulary oraz... trenażer (znowu!). Na razie w tym roku podejmuję niemal same kretyńskie decyzje odnośnie rowerów i drogo mnie ta nauka kosztuje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi